framme

Fy satan i helvette vad trott jag ar! Efter gardagen (lordagens) bravader sov jag bara 2 timmar sen akte jag mot arlanda. Har alltsa varit vaken i lite mer an 24 timmar nu och pa 48 timmar har jag bara sovit 2 timmar. Men ah! Sov faktiskt lite pa planet ocksa.

Mamma motte mig pa flygplatsen och vi akte till stafford for att mota upp brorsan pa paneras. Jag fick min efterlangtade chipotle chicken macka, mumma. Korde rally hem och hade 10 min att duscha och gora i ordning mig sen akte jag me brorsan pa partaj. Eller aa va ratt chill men de va kul.
I morgon drar jag och mamma till leesburg, luktar shopping har va!

SOVGOTT!


Amsterdam

Sitter på amsterdams flygplats nu och har gått igenom passkontroll och security. Stog i en jätte konstig bur och fick hålla upp armarna i 3 sek, random skit. Sen var jag tvungen att slänga min cola jag köpte på arlanda som jag inte ens hade öppnat :( Aaaaaaja, sov hela vägen hit och hoppas jag kan sova på det här planet också.

Boarding börjar om 5 min så vi hörs när jag är i USA igen!


Rösta på 099 202 08 rååååå

Vi kolla apå mello , fettt brraaa vare!! NU drar vi iväg till bussen sen ska vi fira skiten ut Lina!!!!!
Puss från oss!


Hejejehehehjjehehejejheeh

Lördag hej hej

Första dagen på lovet och jag vaknade 10 över 9. Vad är felet med mig? Igår tog jag det bara lungt hemma med mamma och somnade innan 12. Hehe. Jag har nyss kollat på Love and other drugs, apbra var den. Han är snygg och naken halva filmen, inget jobbigt där alltså.
Ikväll ska vi ju fira Lina som fyllt arton barre, det blir säkert askul! Ska dricka vin med Bea och Laura och bli full, jätte länge sen. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Tror det blir min spets/mönstrade/klänning/tunika grej, men får seee. Nu ska jag kolla lite glee sen blir det promenad och dusch.

Skulle ju slänga in en lite halväcklig bild på Luris och Bea men förstår mig inte på nya äckel facebook så kan inte spara en bild. Ajaaaan pusss

Just keep smiling

Jag såg ut som en opererad människa idag. Mina ögon. Aaa det var inte vackert! Any who, hade ju matteprov i morse, gick väl helt okej. Tror jag, hoppas jag. Annars är man ju körd. Fick VG på mitt engelska prov, vart fett glad. Har varit så jävla dålig i engelska den här terminen, Juniel var nöjd i allafall!

Min fina mamma hämtade mig från skolan och sen dess har vi bara slappat i soffan och kollat på Glee. Och ätit sallad, och lite godis. Det är okej, det är ju fredag liksoooom. Jag ska mysa hemma hela kvällen med madre sen så får jag väl se om Lucan vill komma hit och sova med mig. Vore ju mys. I helgen blir det gym! Wiiieeeee!! Laura, are you with me?


Wehearit

Why is everybody so serious?

Jessy J, grym

Älskar Felicias otroligt långa blogginlägg men bra att någon av oss bloggar iaf. Själv har man suttit i skolan hela dagen, uppsats prov i svenska sedan en massa tråkiga lektioner. När jag kom hem från skolan dammsuga jag hela huset och skurade mitt rum, nu ska jag sätta igång med plugget.
PUSS

Missar bb råååå

Nu sticker jag iväg till älsklingen och sover där, puuusss

Missar bb råååå

Nu sticker jag iväg till älsklingen och sover där, puuusss

-

Jävla slampa

My biggest fear

Kröp nyss ner i sängen och fryser som fan. När jag kom hem var mina ben så kalla att när syrran satte sina händer på mina ben kändes det som någon hällde kokande vatten över dom. FATTAR NI DÅ HUR KALL JAG VAR? Inte kul, skönt att man hade flyt i morse då och fick skjuts.
Just nu är jag sjukt trött och ska läsa svenska texten inför provet i morgon sen kolla några glee avsnitt. Vill också bara påpeka att såhär mycket matte jag har pluggat denna vecka har jag nog aldrig någonsin pluggat förut. Har aldrig i hela mitt liv pluggat matte inför ett prov. Men den här veckan har jag suttit på resurs i 2 h och suttit 4 h hemma. Nu äntligen fattar jag allt...tror jag...och jag ska välja matte C, LYCKA TILL IDIOT!

Nä men hörrni, läsa svenska vare ja. JUSTE FAN, naturen också. Inge sova här inte.

Listform

- Jag är fett trött på skolan just nu
- Det är lov om 2 dagar
- På lördag blir det att fira Lina som fyllt 18
- På söndag ska jag till Ornö och mysa med pojkvän
- Jag tror jag börjar bli sjuk igen
- Jag vill åka utomlands med mina fina vänner nu nu nu


Skola

Sitter just nu och gör mina individuella val, riktigt svårt. Tror dock att jag bestämt mig från Engelska C Cambridge och turism. Har jag kanske tagit mig vatten över huvudet när jag väljer två tunga kurser som engelska C Cabridge och matte C? Njaae, får kämpa i 3an helt enkelt.

Sitter också och slipar lite på min NO uppsats som ska vara inne i slutet av veckan, bara analysen kvar nu. Ska köra en halvtimma till sen krypa ner i sängen och kolla big brother! Så fåre bli. PUSS


How low can you go?

Eftersom jag inte hängt på gymmet på ett tag (skit lat tjej) så måste jag hålla mig nyttig. Det är fan mer värt att dra till gymmet och få äta lite onyttigt än att skita it och tänka på vad man äter. Så nu ska jag tillbaka till najaden! Dock inte den här veckan eftersom det är fett med plugg, men på söndag är springbandet mitt!! Åh vill typ dra och träna nu. Hur snabbt kan man tappa 4 kilo tro? En månad? Haha kommer gå upp dom på tre dagar sen ändå.

Jag skulle vilja sova med Lucas inatt. Men problemet är att han inte har tv11 i hans lägenhet och det betyder ingen Big Brother. Haha va patetisk jag är, kommer typ inte hänga där förren om 106 dagar hehe. Ajaaaa tänkte bara uppdatera mig och nu har jag gjort det. Funderar på att sova ett tag och ställa klockan på 22. Värt? Lätt. Herrå!

outfit lördag?

Är så sjukt trött och helt sladdrig i kroppen. Sov från halv 9 till halv 10, ställde klockan så jag inte skulle missa BB. Än sålänge tycker jag att de är kinda boring.

Idag har vi haft sex och sam dag, föreläsning med Olle Waller. I morgon har vi också sex och sam dag sen i slutet av veckan har vi massvis av prov och inlämningar. Kill me. Längtar som en tok till helgen, kommer bli grymt. Dock vet jag verkligen verkligen inte vad jag ska ha på mig på lördag. Nån fining där ute som vill låna ut en fin klänning till mig? Den personen är GULD värd!

Joel

Hoppas du mår bättre snart, ses om en vecka!

Du är världens starkaste


Friday lights


Nu sticker jag iväg och firar fina Mimi! Ha en bra kväll!

Friiiidag

Hade ju oviktigt läxförhör i matten idag, jag var fett bra. Sen hade jag viktigt engelska prov, jag var fett dålig. Det var det som hände i skolan idag. Efter engelskan åkte jag hem och halv somna i soffan. Nu ska jag typ fortsätta vila, så jävla trött, sen ska jag duscha och göra mig lite fräsh för vid 7 ska vi fira Mimi som fyllt 18 barre! Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska dricka eller inte, har ju bestämt mig för att vara någorlunda nyttig men får seeeee. Hörs sen!


Och nääääär umgicks allihopa senast?!

Love it!

Haha, fick nyss en vänförfrågan på facebook från någon Miranda Ritz. Kollade vem det var och såhär stod det :

GossipByMiranda samlar det senaste och absolut bästa skvallret från Älta's ungdomar.

Har ni skvaller, GOSSIPA!!!!!
Skicka det till mig: [email protected]

OBS! ALLA MAIL JAG FÅR KOMMER ATT VARA ANONYMT! ERA NAMN ÄR SÄKRA HOS MIG!

KOM IHÅG, BLOGGEN ÄR INTE TILL FÖR TRACKASERI, UTAN FÖR RENT NÖJE, SO ENJOY!

Haha vilken incest det är i älta alltså, man känner igen varenda än. Nya bloggen att följa då!

Helg helg helg i morgon i morgon i morgon

Jag är helt beroende av fil och kellogs red berries. Har ätit det till frukost, mellis och middag idag haha. Any whooo, svenska bok provet gick helt ok, men så kändes det förra gången också och då fick jag ig hehe. Får väl se rå. I morgon har jag matteläxförhör och jag kommer va fett bra, som jag alltid är.. Sen på kvällen ska tjejerna fira Mimi som fyllt 18, wiiiieeee. Nä nu ska jag fortsätta kolla på Keeping up with the Kardashians, ännu en drog. Puusssss god natt hej

Snart fredag

Känner verkligen att jag behöver helg nu! Plugget har dom senaste veckorna tagit död på min hjärna, fungerar inte som den ska just nu. Nu är det bara en vecka kvar till ett skönt och välbehövligt lov. Lovet ska spenderas i ett varmare land än Sverige, massa shopping, brunch på paneras, hamburgarna på five guys och såklart träffa mamsi och storebror. Kommer bli kick-ass gött!

Just nu sitter jag barnvakt och har nyss stekt ett lass pannkakor till ungarna. Snart slutar jag och då ska jag hem och mysa med familjen. Saknar lilla Noapoa <3

DA EFFING ROAD!

ÅÅhwwieaj! Jag sprang nyss ut till flisans frigga i morgonrock, nyduschad och i pappas giant tofflor. Så ska jag upp för trappan och tappar ena tofflan under altanen, så ska jag böja mig ner å ta upp den o halkar på knäna ner för trappan på isen. DE VA ASKALLT OCH GJORDE ASONT!

Aa ligger och kollar på Vägen nu, har prov på den boken i morgon. Bra bea att du har läst boken också. Olle kom till mig idag å frågade om jag hade läst boken, ljög och svarade JA så frågade han va jag tyckte om slutet...haha ööh aa nä jag skoja Olle jag har inte ens börjat läsa boken. Tur att han inte blev sur då.
Ska läsa dom 40 sista och kolla filmen sen sussa! Har bara vart i skolan, gymmat och vart barnvakt idag. Soft! HEJ!

Listform

Jag ligger i sängen och tuggar melontuggummi
Jag har varit i skolan och gymmat idag
Jag är väldigt trött på äckelvädret just nu
Jag längtar väldigt mycket till nästa vecka
Jag har anmält mig till skolans "test" högskoleprov
Jag tycker bloggen behöver spiceas upp lite så slänger in en schysst bild


The road

Jag är ganska bra på att skjuta upp saker och göra dem i sista sekunden. Vi har prov i svenska på en bok på torsdag, jag valde att börja läsa ikväll. Eller aa egentligen igår men orkade 15 sidor sen gav jag upp. Ikväll hade jag dock inget val så de senaste två timmarna har jag läst 200 sidor, så i morgon behöver jag bara läsa 40! As skönt att ha det klart, nu ska jag borsta gaddarna, ringa min älskling och somna med honom i telefonen. Puusss godnatt!


Idag fyller den här fina människan år. Grattis! Saknar dig baouta mycket <3

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag idag, någon som undgått det kanske? Mysigt är det iallafall, vare sig man är singel eller inte. Aa försöker inbilla mig det iallafall. Jag har precis läst lite i körkortsboken och tagit in lite mer kunskap. Dock höll ögonen på att gå i kors så funderar på att sussa snart.
Bara vart i skolan och på gymmet idag sen hem och softat. Fick alla <3-dag choklad av pappa. Han är söt!
Nääää SOVA vare ja.

Igår var jag, syrran och lillebror ute och åkte pulka. Han är för söt.

Hatar ensamma bajsdagar

Åhhhhh jag är fett sur, eller aa egentligen inte men jag är så sjukt uttråkad så det finns inte. Jag har så jävla tråkigt och har inga planer för heeeela dagen. Mina kompisar är upptagna, min pojkvän bor på en piiiiiiiip ö på helgerna och jag vill bara ååhhhhh. Vill duscha o göra mig fräsh, sätta på mig klackar även fast det är fett med snö ute och gå ut o dansa, inte nu då men ikväll. Hej o hå vad tråkigt jag kommer ha ikväll, wihoo!!

Beslutsångest

Ska man åka med syrran till stora mossen i morgon för att kolla på elitserien klockan 10? Eller ska man ta en sovmorgon och sen köra några timmar på gymmet, åka hem och plugga och sen dra på middag. Kan inte bestämma mig, borde finnas fler timmar om dygnen!

Lina har varit här ikväll, vi har letat efter gammal musik vi åkte till. Flashbacks så det skriker om det. Det är då man saknar konståkningen som mest, när man sitter och snackar gamla minnen också. Helt sjukt va minnen vi två har tillsammans. Guld värt <3

Inspirerad av Yaminaaaa

Något inte alla vet om mig


Jag sitter just nu och kollar på Glee
Jag kan inte spela något instrument
Jag är kär
Mitt liv ser inte alls ut som det gjorde förra året
Jag har förlorat några av mina bästa vänner
Jag följer typ alla serier
Jag är sjukt bra på att komma ihåg repliker från filmer och serier, fråga Lucas eller Bea
Jag längtar tills sommaren så jag får bada i min pool
Jag har många minneluckor från Alanya resan i somras
Jag är lycklig
Jag har skit svårt för att lita på folk
Jag hatar att vara blek
Jag tror på karma men ändå inte
Jag hatar min kropp
Jag är i stört mycket behov av nya kläder
Jag sover ibland med mobilen under kudden
Jag var kk med min pojkvän innan vi blev tillsammans
Jag är paranoid, är min mens två minuter försenad är jag övertygad om att jag är gravid
Jag vill tatuera mig
Jag hatar människor som tror dem är bättre än andra
Jag blir alltid lika glad när jag hör "Jag älskar dig"
Jag ska sluta den här listan nu


Långhelg

Känslan när jag fick reda på att det inte blev någon skola idag går inte att beskriva. Bokstavligen talat SPRANG jag genom snön in till felicia o berätta. Lika glad blev hon. Så hela familjen har gått hemma och lodat idag, varit rätt mysigt faktiskt. Ingen barnvakt blev det för mig idag, inga bussar va.

Jag och Flisan har tagit lite foton och här kommer 2 bilder. Fina fina du <3


Pauuuusss

Okej tar en paus från blogg pausen. Alla bussar var inställda i morse så skolan ställde in alla lektioner, tackar tackar. Jag var dock fast i Lucas lägenhet några timmar tills min underbara pappa beslutade att hämta mig. Han blev däremot inte så glad när han mötte 824an och insåg att det visst gick bussar, haha. Nu är jag i allafall hemma hos mami, helt själv. Så ska ladda ner andra säsongen av Glee och vila, har så jävla bajsont i min hals. Hörs sen!


Somewhere in sweden

Sitter inne hos syrran och hjälper henne med comebacks till hennes vrickade kompisar borta i USA. Närå, men fan va tjejer backstabbar varandra, det är sjukt.
Hoooowever, har suttit och trixat lite vid datorn sen jag kom hem. Har inge plugg idag vilket är riktigt skönt. Nu vill jag ha sportlov, är så sjukt skoltrött. Sportlovet kommer btw bli awesome. Fira Lina sen drar jag till usa en vecka. Can't wait. Dessutom börjar BIG BROTHER snart wohoo!!!

Blogg paus!

Jag känner noll inspiration till det här med bloggandet, så jag tar en break. Jag kanske bloggar i morgon igen men just nu känns det inte sådär askul! Men hörs gör vi ju, pusssss


spanskasamhällehistoriasvenska

Vet att jag inte är den ända, men puhleaaase kan lärarna börja använda PLANERING! Får panik när jag tänker på hur mycket det är jag behöver göra men när jag märker hur lite det är jag hinner göra. Ikväll har jag iallafall betat av en hel del spanska, blir att sitta kvar på resurstiden i morgon.

Har varit trött och mått dåligt hela dagen, sov ett par timmar på eftermiddagen men är fortfarande lika trött. Ska sätta på blind dating och somna till den.

Massssvis av pussar till min fina Noa, han är världsbäst. BÄST BÄST BÄST!

Gillinge

Är helt slut i huvudet efter dagen med 4 timmars teori och 4 timmars bilkörande men shittttttt va kul vi har haft det. Helt stört va kul de va, skulle lätt göra om det. Vi fick känna hur det kändes å krocka i låg hastighet, snurra uppåner i bilar, köra i olika hastigheter å bromsa, å sladda och ååååh va kul. Haha tog 100 meter för mig och Lina å bromsa på is när vi körde 70 km/h, helt stört vi stog med hela vår kroppsvikt på bromsarna men dom tog inte.

Aja var iallafall skitkul och nu vill jag ha mitt körkort, NUNUNU! Nu åker teoriboken fram :D PUSS


5 i tolv på en lördag, hej knäckt!

Nu blir det att krypa ner i sängen framför ett avsnitt av vänner sen blir det sussa. Upp klockan 8 i morgon, roadtrip till uppsala och se på världens bästa tjejer. Can't wait, god natt! Pusssss

sliten

En trött Bea som skriver nu, ögonen går bokstavligen i kors och ändå har jag sovit sen klockan halv 7 tills nu. Har inte sovit ordentligt sen i tisdags så kan vara därför jag är trött va. Idag har jag varit i stan och lunchat med Sophie och Rebecca. Var mysigt, var närmare 4 år sedan jag träffade Becca.

Gårdagen var grym, hade riktigt kul. Vi började med Sushi och vin hemma hos Steffi innan vi drog in till stan. Tog en sväng på woken och Sogni innan vi dansa loss inne på laroy! Stötte på många bekanta faces, dansa loss med några amerikaner och hade en sjukt kul kväll.

I morgon ska jag vara tränare sen åker vi till farmor och farfar på lunch/middag.
Här kommer en bildbomb! PUSS


Hej hej hemskt mycket hej

Är ganska uttråkad och vill göra något. Jag tänkte dra till gymmet men alla mina vänner e fett bakis så dom orkar inte, och själv vill jag ju inte gymma! Så nu sitter jag i soffan o kollar film istället, har precis klickat hem ett par skor så jag slipper glida runt i kalla converse, kul att jag kommer på det typ 3 månader försent. Haha ajaaa nu är dom hem klickade iaf, kommer i veckan.
Ikväll kommer kanske Bea och Laura över, skulle va skönt med lite sällskap. I morgon blir det uppsala! Woooopa!!

You give me goosebumps

På söndag är det DM och fyfan va kul det kommer bli. Har saknat allt så himla mycket så ska bli jättekul att få en hel dag av det. Kommer vara hurnervössomhelst så fort jag sätter mig på läktaren, men hur bra kommer inte Eagles vara och hur jävla mycket kommer inte dom rocka mattan? Det är väl lite så det ska vara? På söndag i allafall!!


Usch va jag saknar det.

Set me free


Hej hallå! Dålig uppdatering från min sida. But I'm back!
Igår kväll stressade jag hem från jobbet och fixade mig snabbt som attan sen några timmarna senare slog jag och Mickis klackarna i taket på collage. Några glas skumpa senare och timmars dans drog vi en snabbis till laroy innan vi kirrade taxi och åkte hem till Mickis och sussa. Dom få timmarna jag sov var välbehövliga kan jag säga. Min start på dagen fick bli en cola, energikick behövde jag allt!

Just nu sitter jag och stressar som fan på min uppsats som ska in i morgon. Jag försöker få ihop en bra analys men inte fan blir den bra 10 i 1 mitt i natten. Har precis hällt i mig en red bull i hopp om att bli snäppen piggare. Vi får la se! Ska iaf upp om 5 timmar.

I morgon kväll blir det mysig middag hos Steffi innan vi drar ut i vimlet! Känner hur sunt mitt liv är just nu...

Fina du

Idag är jag lite extra kär i min underbara pojkvän.

Hej å hå lät det på gymmet idag, elller vaaa?

Nyduschad och nyäten och snart-ny-krypen-ner-i-soffan. Gymmet gick superbra, precis som vanligt när jag och Laura kör, inget konstigt där alltså. Vi körde cirkus en och en halv timme såre va skönt, hoppas på lite träningsvärk i morgon då! Eftersom jag har bott hos lucas dom här dagarna har jag missat alla mina serier så nu ska jag krypa ner i soffan och uppdatera mig, mys! Sån här ensamtid gillar jag, men jag lovar att om tre timmar kommer jag va fet med uttråkad och vilja leka med någon. Pusssssss!

AjjAjjAjjAjj

Vi har slutat för ett tag sen men jag sitter kvar och väntar på Luris för vi ska gyymma. Blir armar och ben idag rå, as skönt! Jag försöker jobba lite på historia uppsatsen som ska vara inne på fredag men det går sämst så funtar på att lägga ner och jobba på det ikväll istället. Aaa så fåre bli. Nu vill jag dra till gymmet, vart fan e laura?!

RSS 2.0