Dag 1- Om mig

Kan skriva typ tre meningar om mitt liv eftersom det är gaaanska ointressant. Men får väl skriva några till.

Jag är sjutton år men beter mig som 7. Har skit tråkig och barnslig humor, men mina nära och kära älskar mig!
Jag hatar skolan just nu då alla lärare saknar IQ och borde flytta till Norrland. Så det som håller mig vid livet i skolan är mina underbara vänner. Dom gör mig glad och alla borde ha sånna vänner! Dom flippar alltid, se alanya del 1, och jag kan aldrig känna mig snuskig eller mobbad med dom, eftersom de alltid är snäppet värre. Så det är väl en sak om mig antar jag. Jag skulle aldrig överleva utan mina vänner.

Sen kan jag ju nämna att jag tränat cheerleading i cirkus 5 år men slutade för några månader sen. Varje gång jag råkar klicka upp en film från någon tävling på youtube får jag ont i magen och tårar i ögonen. Den känslan man har när man står på mattan, den känslan man får när man satt sista stunten klockers är den bästa känslan i världen. Och det gör lite ont att jag aldrig kommer känna just den känslan igen. Eller man ska aldrig säga aldrig! Nä nu blir det för långt här, dags att runda av!!


Dag 01 – Om mig

Aa vad ska man säga om mig då? En rätt vanlig tråkig brud på 18 år som går i skolan och inget annat. Har precis börjat mitt såkallade "nya liv" med gym och bra kost *host*. Försöker iallafall, måste få den här kroppen fit som den en gång har varit. Tränade konståkning i 14 år ca 9 ggr i veckan (vissa gånger 2 ggr om dagen). När jag sedan flyttade hem ifrån USA (där jag bodde i ett år) la jag ner konståkningen och började leva livet. Rätt skönt faktiskt, älskar livet som det är nu. Bor med min pappa, styvmamma och halv lillebror. Min mamma, storebror och lillasyster bor i USA, Washington D.C. Min syster är den person jag står absolut närmast och kan berätta allt för. Hon är helt enkelt bäst!


Annars har jag väldigt väldigt extremt torr humor som bara jag tycker är rolig. Bea brukar tycka den är rolig också, eller mest störd kanske. Och för att avsluta med, alanya är en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv.


Lite om mig ;) CIAO


Pilla på min ryggggg

Okej har pluggat nu enda sen jag kom hem och mitt huvud är lika tomt nu som då. Eller nää det är fullt av förvirran och det är inte bättre. Jag suttit i feta obekväma ställningen i min säng och pluggat så min rygg är typ paj!! Ont som fan gör det, blir ledsen i ögat om inte Lucas offrar sig och ger mig massage ikväll... Ååhhh måste bara säga att ph är masssaaa bra just nu, Julia är tillbaka! Ska se klart ph sen ska jag svara på första frågan av dessa 30-dagars frågor. Pusss!

Gästblogg a la Laura

Felicia och jag bestämmer oss för att sluta halv 5 ist för halv 6, så då ska man väl börja rulla hem då... Bildläraren försvann ju ändå :P Som Felicia är fett rädd för!!!!!!!!!!!
puss från smala mejjj då ;)

I wanna get stoned with you, are you in?

Ligger i sängen och kollar entourage, det är feettt bra!! Vince är feta snygg. Ajaaan i morgon har jag jättejobbig dag, går till halv 6. Seriöööööst? Funderar på att skita i sista lektionen som är typ 3 timmar och åka hem och plugga på NO-provet. Eller så skiter jag i det eftersom jag ändå kommer få Icke Godkänt! Får se hur jag gör i morgon, nu ska jag borsta tänderna sen ringa älsklingen. Puusss sov gott dröm om mig!

då kör vi

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick




Felicia are you with me?

Proud of you

Ung och bortskämd...det hör programmet suger verkligen. Ska stänga av och kolla entourage istället ;) Idag var de skola och sen gym. Körde bara förbränning på gymmet och lät mina muskler vila upp sig lite idag. I morgon är det lång jävla dag i skolan och sen hem och plugga till natur äckel provet. Nice dag ja!

Sen vill jag bara säga grattis till världens finaste vän och love generation som är klara för melodifestivalen. I februari SKA jag befinna mig i malmö för att peppa och kolla. Du är grym mix <3


We will never be anything but loud

Har precis kommit ut ur en skön och behövlig dusch. Efter skolan drog jag och Bea till SATS. Fan va skönt det är att träna, har glömt hur bra kroppen mår. I morgon ska jag vila, tror jag ska köra yoga, sen på onsdag fixar vi gymkort på najaden. Har sagt att jag inte ska träna på jullovet men det kommer jag nog inte kunna hålla, haha.

Ikväll måste jag plugga eftersom vi har prov på onsdag och jag vet knappt vad der handlar om. Nä måste börja nu, pusssss!


Saknar dig älskade vän

1a advent

Ligger och möser i min gosiga säng med gosiga täcken framför beck. Har världens huvudvärk och kan nästan börja tro att jag är bakis men tvivlar på det eftersom jag haft en vit helg. Har kört stenhårt på gymmet istället. Gick upp kl 9 både igår och idag för att åka till gymmet. Det blev 4 timmar totalt denna helg och känner mig riktigt duktig. I morgon blir det gym efter skolan, tisdag tar jag en vilodag och på onsdag kör vi på najaden!

I morgon är det sovmorgon, kan behöva det. Inte sovit ut på 2 veckor. PUSS


Nu jävlar ska de tränas

Shit, jag är helt slut. Mina muskler är som döda paddor men det känns ju ändå rätt skönt. Körde på gymmet i 1 h och 50 min. 1 timma förbränning och resten styrka. Körde riktigt hård intervall träning på crosstrainern och rodd maskinen. I morgon blir det nog bara förbränning, lite armar också kanske.

Ikväll blire förmodligen utgång, dock inte taggad ett dugg.

Ett par schöööna bilder grabbs


Nu ska jag..

Party like, it is the end of the world!! Elllleeer inte. Kollar på Circus Möller och inväntar mitt sovsällskap. Känner att jag kan somna ganska snart.. Kanske lika bra eftersom gymmet kallar halv 11 i morgon bitti. Pussss

cirkus möller

yes mina vänner, idag kör jag på en hemmakväll under mitt mysiga täcke i min mysiga säng. Men vart är sällskapet? ja fråga fan inte mig. Folk är ute och röjer idag, liksom hallå vem ska hålla mig sällskap då? :( I morgon ska jag iaf ut och röja, då jävlar. Laura som är sååå rebellisk ska följa med ut, lär bli galet. Tjejen är galen, alanya var galet, klart det blir galet!

I morgon bitti ska jag upp på body combat 10.30 sen ska jag gymma efter det. Längtar.
NU: Cirkus möller

Pigg tjej i skolan

Det här med ett liv på en fredags eftermiddag?

Jag har laddat ner Easy A! Den verkar så himla bra o så är det massa snygga skådisar med ocksååååå. Nu är det klar! O så är det bra kvalite också!! Wohooopppaa, hörs sen.



Hur rolig är jag?

Friday

Nu har Bea precis leftat för att leka barnvakt i Tyresö. Jag ska tvätta håret, men då är frågan, dusch eller bad? Lutar ju åt badet eftersom jag är totally genomfrusen. Jo så får det bli. Hörs sen!

Med den här låten säger jag godnatt

Nu ska jag somna till Bridget Jones Dagbok, god natt!


1 h 15 min

Japp, 1 h och 15 min blev det på gymmet. Körde på cykeln i 30 min och styrka 45 min. Pressade sönder mage och rygg och nu kan jag knappt resa mig, magen känns som någon har kört över. Jag gillare! Nu har jag druckit massa mjölk och tänkte sätta på PH nu, ja så får det bli!

Morgondagens planer är oklara. Vi får se helt enkelt, vet inte om jag orkar utgång. PÖSS


Släktmiddag

Har spenderat nästan hela dagen i sängen o kurerat mig, mår bättre nu. Har hunnit göra svenska uppgiften också, så det är ju bra. I morgon har jag engelska prov på "Bridget Jones" boken och den har jag inte hunnit läsa ut. Så har laddat ner filmen och ska kolla slutet, för kommer inte ihåg hur det slutar.
I morgon är det fredag och då ska alla mina mostrar och min mormor komma på middag. Dem är nog de mest hysteriska människorna jag har träffat. Kul att Lucas ska sova här i morgon. Stackars han säger jag bara. Scared for life, haha. O på lördag ska jag få tränaaa igen! Jag och Bea ska på Body Combat och sen ska vi gymma, skööönt!

Nu ska jag fortsätta kolla på "En ängels tålamod" haha älskar svensk humooooor. Pusss!

Sats

Mamma och syster, saknar er <3
Nu sticker jag till Sats för att gymma, skippar box passet och kör i gymmet istället. PÖSS

Im not here for the party

Jag mådde så dåligt i morse när jag vaknade så jag stannade hemma från skolan. Jag har haft ont i halsen nu i snart två veckor, what's up with that? Jobbigt som f-an. Nu ska jag iallafall göra klart min svenska uppgift. Heeej.

Rädslan för mörker

Jag vågar inte gå ner själv o borsta tänderna. Jag ringer Lucas.

Hittade en småäcklig bild


Laura och tvn fick mig på gott humör

Hahah sitter och skrattar åt mig själv. Det är en ny dramaserie, Maria Wern, som ska börja, så kommer reklamen på fyran, och så stod det att det var i kväll klockan 9. Jag hade glömt bort det helt, så hör jag mig själv skrika "Jaaaaa!!" och blir plötsligt glad igen. Jag är så nööööördig

Me dont like

Åh jag mår sådär jobbigt. Gråter typ utan anledning och är bara allmänt nere. Jag orkar inte det, fett med jobbigt fan. Åhhh vill gå och lägga mig och vakna i morgonbitti. Men neeeeej för jag måste duscha och platta håret o äta o massa. Haha skit deppig tjej. Är det värt att äta choklad för att må lite bättre? Den är ju trots allt 70% kakao...

white light moment

Kom hem från skolan för ett tag sen, har hunnit trycka i mig en avokado och ett glas mjölk. Nu ska jag ut i kylan igen, åååååh ge mig sommar. Den här snöstormen kan ta sig riktigt jävla hårt. Och då menar jag riktigt jävla hårt. HALLÅ? Håret blir fucked up :O

Snodd av Bea som snodde den av Laura som snodde den av okänd

Visste ni...

Att jag vill - ha en lång skön massage
Att jag har - underbara människor i mitt liv
Att min senaste kyss - var i morse
Att jag lyssnar mycket på - all bra musik, obviously
Att jag funderar på -  att ladda ner nån skön rulle
Att jag pratar – för mycket vid fel tillfälle. Sen är det jag säger inte alltid det bästa & smartaste
Att jag inte gillar – falska människor
Att jag avskyr - att behöva lämna en varm säng för skolan
Att kärlek är – härligt och svårt
Att jag gillar – att shottracea
Att jag alltid kommer att – vara överdrivet orolig
Att jag är förälskad i – Patrick Dempsey
Att sist jag grät var – igår fan, skit konstigt
Att min mobiltelefon är – är typ så sönder den kan bli
Att när jag vaknar på morgonen – så hoppas jag alltid att klockan är mycket mindre än vad den är
Att innan jag går och lägger mig – kollar jag under sängen
Att idag har jag – varit nyttig
Att jag just nu tänker på - massa stuff
Att i kväll ska jag – åka på yoga eller äta lussebullar
Att i morgon kommer jag – ha ännu mer ont i halsen än vad jag har idag
Att jag hoppas – att mitt liv kommer att bli sådär superbra
Att jag verkligen vill- ha någon att skeda med nu när jag ska lägga mig i soffan!



Fått tillbaka min data, men har inga bilder..

Hellooo! Igår var ju jag och Bea och spinnade på Sats. Åh herre.gud. 55 minuter i helvetet. Trodde jag skulle ha feta träningsverken idag men icke! Efter gymmet åkte jag hem till L, duschade med han och sov typ i duschen. Sen var jag rätt trött chey resten av kvällen. Jag var trött när jag vaknade, jag var trött i skolan och jag är trött nu. Funderar på att ta en powernap, men det känns lite jobbigt att lägga ner datan... Ikväll är det yoga, frågan är om jag ska boka ett pass eller köra i morgon istället? Egentligeeeen är det inte bra att köra två dagar i rad. Hahah nä får se hur jag gör. Hej hå mittentå! Pussss

Spik på träningsvärk

Ingen tvekan på att min kropp kommer värka i morgon, men så ska det vara. På idrotten var det fritt val så jag och grabbarna plus shadi körde i gymmet. Körde massa mage och rygg. Spinningen var helt sjuk jobbig, det var varmt, massa mjölksyra och blev sjukt törstig och orutinerad som man är glömde man vatten flarran. Känner mig riktigt duktig efter dagens träning, i morgon blir det vila och på torsdag kör vi Box 75!
saknar det

tränatränatränatränatränaträna

Sitter inlindad i filtar och mitt mysiga täcke och borde plugga...men nä det blir nog lite entourage istället. Pluggade faktiskt en och en halvtimma med filleboi efter skolan. Har varit hos farmor idag också, hon har matat mig med massa god mat och en julkalender hade hon köpt till mig. Farmor är bäst!

Annars då, övningskört ca. 5 mil idag. I morgon börjar mitt nya liv people! Hela veckan kör vi på SATS, 1a dec börjar jag, Flisan och Lina på Najaden. I morgon blir det spinning, känner träningsvärken redan.
Måste börja stretcha också, känner hur stel jag har blivit, noooooooooooot okay beatrice anna merzedes blom!
sådär ska de va igen

Im leaving on monday morning

Härligt inlägg från Nicolai här under. Den sista lektionen var inställd så jag och Bea åkte hem till mig och pluggade till provet som är i morgon. Jag antar att det tog på krafterna för Bea ligger just nu och sover brevid mig. Kul tjej! Men hon ska hem snart så det är lungt, mohahaha. Mina planer för idag är att äta, duscha, sen måste jag plugga lite till, måste läsa lite i boken, men det känns rätt lungt nu. Det jag inte kan får stå på anteckningarna på mobilen, massa bra! Sen ska jag försöka kirra sovsällskap inatt också, får se hur det blir med den saken. Nu ska jag nog somna till Glee, pussss!


Hittade den här på mammas data, ber till Gud att det är min syster och inte min mamma som sparat denna bild.

my love

HEJSAN BLOGGEN! jag är lesp... bea B.. i love you! din rumpa är saftigare än en vattenmelon! dina ögon lyser starkare än solen själv! <3

Planering

Min vecka då

I morgon:
Skola, hjälpa farmor, plugga.
Tisdag:
Skola, gymmet
Onsdag:
Skola, barnvakt
Torsdag:
Skola, gymmet
Fredag:
Skola, barnvakt, UT!
Lördag:
Gymmet

Söndag:
Gymmet

Kul vecka...verkligen

You gotta be fucking kidding me

Sitter nyduschad i fåtöljen (fan va fult ord) i vardagsrummet och kollar på weeds. Har missat typ as mycket så fattar ingenting. Om typ en halvtimme börjar Beck och det ska jag se. Har sovit så himla mycket den här helgen så kommer säkert inte kunna somna ikväll. Men vad gör det när jag börjar kvart i 10 i morgon, inte såååå mycket.

Juste, har drömt sexdröm två nätter i rad, vad betyder det? Pusss

söndag.

Uppe tidigt i morse, fick som tur var skjuts. Efter träningen åkte jag och erik till tyresö och luncha. Fick skjuts hem och meningen var att jag skulle plugga. Läste det vi skulle kunna och slog igen böckerna direkt. Bra jobbat. Nu är det tv.n som gäller och snart somnar jag.
Jag och födelsedagsbarnet igår (:

Men det blir bääätttreee

Dagens dilemma här nurå. Vi har feta geografiprovet på tisdag och jag måste plugga. Men det går ju inte när böckerna ligger i mitt skåp i skolan, sug snopp. Så jag har morgoneftermiddag på mig att plugga, jag kommer alltså med största sannolikhet faila på provet på tisdag. Ska fan plugga hela natten i morgon ändå.

Nu ska jag kolla "Så mycket bättre"reprisen med mamma, haha. Pussss

nynäshamn

För det första låg nynäshamn långt åt helvette. 1 och en halv timma tog det för mig att komma dit och trodde seriöst jag skulle avlida. iPoden var min räddning. Trevligt folk var det ikväll iaf, vissa blev för fulla och mina fötter blev för ömma så då drog jag hem. Fick skjuts av en kille i skolan hela vägen från Nynäs hem till mig, skit snällt verkligen. I morgon blir det upp tidigt, halv 11 hämtar erik upp mig (ännu en snäll pöjk).

Sovgott

Inpå livet baraaaaa

Just nu är jag är nere och ledsen, utan någon anledning. Kan bero på att jag får lingonvecka i morgon, men den ska jag nog hoppa över, andra gången i rad. Hur många gånger kan man hoppa över mensen tills det inte är bra och man borde ta sockerpillrena? Nä nu blev det lite för personligt vaaaa. Det jag ville säga var att jag är deppmode och det skulle inte skada med lite mys med min baby, saknar han. Nu ska jag somna till repriset av paradise hotel på sexan. Sov gott, pusss


Vill åka utomlands som fan, vill bort från kylan


I min fantasi

Jag tog ett ansvarsfullt beslut och stannade hemma, för halsens skull. Men det visade sig vara ganska bra eftersom " Så mycket bättre" är på tv. Jag har aldrig sett det utan bara några klipp på tuben, men hur bra är det inte? Jag älskar September, så jävla ball. O så gillar jag ju Petter massa också. Hur bra skulle inte en låt med dom två vara? Jooo tack! Nu börjar det igen, hörs sen!


Inte alls kul inlägg

Va är det här? Har varit sjuk en vecka nu och sekunden jag tror att jag ska bli bättre, blir det sämre igen. Suuucckk. Garmi fyllde ju 18 igår, så idag ska hon ha lokalfest. Men jag är tveksam om jag orkar ta mig ut i kylan, vill inte bli sämre. Men hur jävla kul är det att ligga inne helt själv hemma ikväll? Sen finns det inget att äta. Aja får se ur jag gör.

Jag har varit lite duktig idag i allafall. Var ute och gick en långpromenad med mami sen körde vi yoga i 45 minuter. Hörsss seennnn, pussss

tröttigt

Igår blev det en skön hemmakväll tillsammans med Lina och Flisan. Var nyttiga och käka grönsaker istället för chips, råkade bli lite candy också. Men nu har jag skakat hand med lina på att jag börjar träna med henne på najaden från och med 1a december. Nästa vecka kör jag och Felicia pass på Sats, nu jäklar ska jag bli fit! Ska se resultat!

Nu pumpar jag musik och har städat hela rummet, tagit en dusch och nu ska jag fixa brynen. Vid 6 ska jag vara hos Garmii och ikväll ska vi fira henne. Lokalfest i Nynäs :)

är så snygg just nu att jag väldigt gärna inte ville visa mitt snygga fejs

Make it wooooooork

Trött chey95! Somnar när som i soffan, vill bara lägga mig i min säng men målaren är inte klar än. Han är säkert klar om någon timme o då ska jag sooova. Nu ska jag ut i kylan igen för att möta Lina med legget, kanske stannar och köper lite godis? Näääeee dippa grönsaker var det ja. Hörs sen puööaassss!

älskar photobooth

überseriös
ännu mer seriös
aa...
inte så seriös..
väldigt seriös
Hemmakväll ikväll med filleee

You can'r read my pokerface

Helt onödig dag i skolan, en lektion, en snabb tripp till mässan och sen hem igen. Nu kurrar magen galet så ska ställa mig och steka pannkakor, götttaaa. Hörs sen!


Hahaha


Natti

Nu ska jag sussa är det tänkt men lär väll ligga uppe ett tag med sms innan jag lägger ifrån mig min kärlek. Inatt väntar ett spännande sms också, håller tummarna! Nej nu ska jag stänga ner, upp klockan 6 i morgon. Ekonomi och matte sen saco mässan och lite sushi påde ;)

You text me, I text you. I text you, you text me

Nu ska jag krypa ner i soffan (Jo tack alla som vill sova med mig nu när jag inte kan sova i mitt rum, tack!) och kolla på gamla one tree hill avsnitt. Har ju börjat kolla om alla säsonger nu, haha fan va små dom är. Känner ingen större trötthet eftersom jag sovit ganska mycket den här veckan. God natt i allafall, pussss.



En lektion i morgon, lite vandring på en mässa= skoldagen över. Friday!


Jobbigt när man har allt

En konversation mellan Bea och mig. "Vad ska jag önska mig i julklapp"?

Bea- Vad fan ska man önska sig? Har kamera, har telefon, har dator, har tv, har massa vinter kläder, har vinter skor.. Åhh

Jag- Ja precis! Skti tråkigt!


You make me happy

Läste Beas inlägg här nedanför och jag fick lite panik. Jag vill också tatuera mig! Har velat det så jävla länge, eftersom jag tycker att det så himla snyggt och gör så mycket på kroppen. Men vart ska jag sätta den och vad ska det vara för något? Jag vill inte ha något tecken, utan ett budskap i text. Vad för budskap det blir får jag väl fundera på, kommer väl snart på någon perfa!

Annars då? Jag åkte till pappa för att träna, men han lät mig inte, för att jag var sjuk. Men jag fick panik när jag kollade på Biggest loser så tränade framför tvn i 20 minuter. Han vart inte glad, hahaha. I morgon ska jag i allafall till skolan, har en lektion sen ska vi på sako (heter det så?) mässan. Slapp dag. Sen ska jag hem och fylla mitt då nymålade & tapetserade rum, ruuligt. Sen tvingar jag hit Bea, för ut och röja kan jag tyvärr inte göra för att jag är sjukis. Sug på den du!! Näe men det här inlägget kom ju ingevart, så jag signar ut, slut! (Läs det inte som slampa på engelska, utan som slut, över, over, im done) Puuusssss



Som sagt, vi festar hemma framför tvn i morgon


Några funderingar

- Utekväll eller hemmakväll i morgon?
- Kryssning 1 december?
- Skippa ind valet i morgon och sova ut lite?
- Utomlandsresa efter jul?
- Vart vill jag ha min tatuering?

This is Bea and I approve this message

Hola amigos. Nä ska inte leka cool och tro att jag kan spanska, för det kan jag verkligen inte. Fick tillbaka provet idag och 2 poäng ifrån VG, vad är det för skit? Ger upp spanskan snart faktiskt. Engelska redovisningen gick bra bra bra. Förövrigt blev jag "blåst" av Hampus idag, halva klassen hade satsat pengar på om han vågade göra en grej. Till allas förvåning vågade han och en ännu större förvåning för alla så blev jag inte sur. Garva mest, aa mm de va kul.

Nu ska jag käka dinner sen blir det slapp all night long.
Bea

gangstaa bild från i morse. Lagom pigg och lagom snygg. höhööhöhöhihihihihohoohoh

It's a small world

Jag är buksvägerska med en gammal bekant till mig. Härligt!


I guess you can hang with me

Har suttit och spelat ett asnördigt spel som lucas visade mig igår, helt fast är jag nu. Skitnördigchey_95. Nu ska jag nog ta en till bulle (Som jag bakade igår,muuummma blev dom) och sen kolla på förra idol avsnittet. Pussspåmjukarumpan!
 


Hon är ju gaaanska bra


Tv,sova,Tv,sova

Jag är så uttråkad så det finns inte. Är hemma från skolan idag pågrund av den här jävla förkylningen och halsonten. Å vad ska jag göra? Det finns ingenting att göra förutom att äta, och det vill jag inte. Vill träna i gymmet hemma hos pappa, men vet att det inte kommer göra mig friskare.

Något posetivit då? Jaaa mitt rum blir klart ikväll tror jag. Han spacklade & målade taket igår, och idag ska han tapetsera och måla väggarna. Men färgen jag valde till väggarna skulle tydligen bli för mörk, så han skulle köra på nån caffe latte färg. Det blir säkert bra!


hooked on a feeling

Sitter i datasalen nu vaaaa och jobbar på lite svenska vaaaa och olle är inte här vaaa. AA typ så är läget just nu. Rätt trött är jag också. Längtar tills jag ligger i min sköna säng igen, aa de gör jag. Intressant inlägg. Ska ta mitt kioskmongo och gå härifrån nu.

BEE


här har ni kioskmongot

Matsumoto

Finally home! Varit iväg sen klockan 8 i morse och kom hem alldeles nyss fick skjuts hem av martin så de va schönt. Idag har vi kirrat present till Garmii också som blir stora tjejen på fredag. Så det blir röj i nynäs på lördag! Annars idag så hann jag springa förbi sågen och hämta mina skor jag beställde i söndags. Dom passade perfa, så dom får det bli på lördag. Har köpt 4 par skor nu på 2 veckor, men vad ska man göra. Skor är mina bästa vänner!

Nu ska jag läsa ut den där jävla engelska boken sen nanna kudden. PUSS
BEA

ren kärlek

Klag inlägg

Usch jag mår verkligen inte bra. Har världens huvudverk och förkyld på det. Ska tappa upp ett bad tror jag, eller ska jag göra det i kväll? Åh jag är uttråkad och ingen svarar på mina sms, haha. Ajaaaa får väl bli ett bad då. Pusss


Vill va brun ocksåå.

kryssning

Någon som ska med på kryssning 1 dec? kom igen nu då, så slipper jag åka själv med ett hockeylag.
/BEA

Lite just precis nu

Jag ligger i ett ganska så tomt rum. En säng,en tv och en lampa. Feeettt mysigt! Är trött men vet att jag inte kommer somna på ett tag så kan lika gärna kolla på American Pie på sexan. Jag är hångelsugen som fan och det suger att sova själv. Vill skeda. O hångla. O mösa. Åååhh nu blev det jobbigt. Sov gott, puusss



Kom och dela säng med mig i natt. Naken?

Ursäktar för dålig uppdatering från mig sida men det har varit mycket skola och sjukdom ivägen. Var hemma från skolan igår för att jag mådde så dåligt och jag har väl inte blivit mycket bättre men gick till skolan idag. 8-17, det var askul! Eller?

Sitter just nu nyduschad i min säng och väntar på att ph ska börja, no lifer. Efter det måste jag plockan undan allting i mitt rum och trycka in allt i min walking closet, för i morgon kommer Lasse hit och målar och tapetserar om mitt rum. Äntligen! Ska bli as skönt att få det lite mysigare liksoooooom!
Förresten, har tryckt i mig två lussebullar och en hamburgare med pommes idag, hörde jag ångesten skrika? Jooo literå!! Ska kila, puuuuuss ..... Btw, får tillbaka min dator i veckan tror jag, då blir det mer bilder!!


Bruno Mars - The other side

Bea

I gotta tell u how I feel about u

Sovit hela 10 timmar inatt, nu blir det skola från 8.15-16.00. Uppsatsskrivning i 3 timmar sen ekonomi prov på det. Nu ska jag dra på mig hunter stövlarna sen få skjuts ner till bussen.
Och felicia, whats up med den dåliga uppdateringen? C'mon!

snor

Härligt förkyld man har blivit då, folk tror mig dock inte. Baksmällan som kommit lite försent trodde iaf hisorie-snygg-läraren. Så är verkligen inte fallet kan jag intyga er alla! Jag är hes och slemmig i halsen, snoret rinner och huvudet är inte riktigt med. Somnade på 3 av 4 lektioner idag, good job bee!

Nu ska jag plugga företagsekonomi yippiyay
nyvaken på mattelektionen

skoooooor

Kolla snyggingarna jag nyss beställde hem
BEA

Please Dont

Fick nyss reda på att min mamma hänger med Beas kompisar på helgerna. Vad händer med världen?

He kissed my lips I tasted your mouth

Så var det söndag igen. Jag har haft roligaste och mysigaste helgen på länge, tack vare alla mina bästa. Igår var jag ju på ön, och i fredags vare party. Men känner att fredagen satt sina spår, jag mådde inte alls bra igår och mår inte speciellt mycket bättre idag. Har ont i halsen och mår jätte illa. Tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll men kom på att det är Beck nu klockan nio och det vill jag nog se. Tur att jag börjar 10 i morgon :)

Ska fortsätta kolla på Filip och Fredrik nu, pussss.


Såhär fina var alla när vi firade Beas 18årsdag


Hunter boots

Äntligen är dom mina! Var tränare i morse i älta ishall sen åkte jag till tyresö c och mötte upp susanne. Köpte fars dag present och dom efterlängtade gummistövlarna :D

Grymt!

Hej allihopa! Hade en grymt helt underbar kväll/natt igår tillsammans med världens finaste människor. Först var det middag hos mig med skumpa å annat gött. Fick massa fina presenter och ett bästa födelsedagskortet av Bea och Laura. Vid 10 hämtade taxin oss och tog oss ner till bussen (vi ville ju inte förstöra frillan). Vi förade på Moda där vi även stötte på Erik. Blev skiträdd när någon satte en hand på min axel och gav killen den fulaste bitchy looken jag kunde, tills jag såg att de va erik. Vi drog vidare till Lobby där jag började med en riktigt snygg entré. Platt fall på magen, yes snyggt vare! Vi dansa tills fötterna var döda sen drog vi (läs:jag) på efterfest hos Steffi. Dock däckade vi rätt snabbt. Men hade en underbar kväll och tacktacktacktacktack till alla underbara vänner som kom och gjorde min dag amazing. Och ännu ett STORT tack till finaste Lina som har hjälpt mig supermycket. Älskar er alla!
Nu har jag gäster här, dom har varit här sen kl 3. Känns som jag behöver sova snart. Schliten.
B to the E to the A

Inga bilder här inte!

God morgon! Eller aa god vet jag väl inte. Mina fötter är så ömma att jag knappt kan gå, och hela min kropp gör ont. Igår firade vi ju Beas 18 år, det var supermysigt. Sen drog halva gänget till Moda och förade, sen vidare till Lobby. Mötte upp Jojo där också som jag inte träffat på huuuur länge som helst. Hela kvällen var jättetrevlig tills bussen hem, då mådde jag fan inte bra, så sket i efterfesten och åkte hem och sov, haha.

Nu ska jag ta en dusch sen städa lite på rummet sen bär det av till ornö. Hur trött och ful som helst är jag men vill mysa med bästa satteee. Nu har jag lite brådis, hörs kanske sen! Pusssss


Seg

Hela dagen har vi fixat och trixat här hemma. Förberett mat, burit ner gamla sängen, städat, dammsugat o skurat, nu är jag seg som tusan. Kände mig inte speciellt kry när jag vaknade i morse. Var duktig o sjukanmälde mig själv för första gången, försökte låta lite sjuk i telefonen också ;)
Nu ska jag ut och powerwalka lite så jag blir lite pigg va.
PUSS

Friday

Nu sticker jag iväg på begravning, hörs senare.


Min bebis :)

Vilken bra dag! Fått tillbaka två bra arbeten/prov i skolan, VG och MVG. Efter skolan kom pappa och hämtade upp mig, med sig hade han min nya fina telefon. Åh den är så fin! Har lekt med den hela kvällen :D Sen åkte vi och storhandlade, notera STORHANDLADE! Till både middagen i morgon och på söndag (då släkt och vänner kommer). Nu längtar jag grymt mycket till i morgon. Tänkte börja göra en spellista i spotify nu...
PUSS
Min fina pärla :)

Weekend break

Hoooola! Idag har jag äntligen hittat en vinterjacka. Har typ köpt ny varje år, tycker alla är så fula. Hatar hur man ser ut på vintern, stora jackor, blek och ful. Ajjaaa hitta iallafall en jacka, vantar, foundation och lite sååånt.

I morgon är jag ledig från skolan för jag ska på begravning, så Lucas ska sova här. Men ska åka hemifrån runt 11 så det blir inte mycket till sovmorgon, men har i allafall någon att skeda med! Måste förbi Bea i morgon innan jag åker och lämna lite stuff till morgonkvällen, då det blir födelsemiddag hos henne. Shit juste måste möta upp Lina ikväll.. Nä nu blev det här inlägget jätte osammanhängande, så slutar skriva nu. Over and out!

 


Just give us a drink


ÄNTLIGEN!

JAJAJA MIN TELEFON HAR KOMMIT! Blev en dag försenad födelsedagspresent ;)

Och nu har väckarklockan slutat fungera på min mobil

Riktigt onödigt att gå upp i morse, se bara Beas inlägg. Så nu är jag i allafall hemma och ligger och kollar på one tree hill, det blir fan bara sämre och sämre, det händer ju ingenting? Ajaa ska nog kolla på nya gossip girl också om jag klarar av att hålla ögonen öppna, sen blir det powernap.

En ängels tålamod

Happ, klockan är inte ens 12 och jag är redan hemma. Rätt skönt! Inte lika skönt att första lektionen var inställd och ingen hade sagt det till oss. Men skrev loggboken och in med den på itslearning sen drog vi hem.
Nu ska jag kolla på en ängels tålamod, kommer ni ihåg den serien? Har skaffat hela säsong ett så här ska det tittas. PUSS
Pigg och snygg jag var i morse...verkligen!

Raise your glass

Ååååh tack tack tack allihopa för en super födelsedag! Har varit supermysig. Började med att jag blev väckt vid 5 i morse med champange. Ja, tydligen funkar champange alla tider på dygnet. Fick i mig några glas sen somnade jag om igen. När jag kom hem från skolan (stan) var Lene hos oss och grattade mig med tårta. Sen vid 7 åkte jag pappa Susanne och Noa in till stan där vi hade bokat bord på thai båten. Där åt vi gryyyym mat och god dricka. Btw, duktig jag är som beställer in cider tills han frågar efter legg. Japp, lite efterbliven som inte tar med sig legg. Tur att han var snäll och trodde mig ändå. Hemma väntade världens bästa present, EN STOR NY SÄNG. Shit va jag verkligen behövde det. Och det bästa av allt, INGEN har legat i min säng. (Pik till felicia).
Nu ser jag fram emot fredag! Middag med dom bästa och sen ut och röja!!!!

Ni är för gulliga <3 kärlek till er

 


18!

Underbara vänner kan man verkligen säga att jag har! Har blivit grattad hela dagen av underbara människor. Ska ut och käka middag nu med familjen på thaiboat. Mys! Berättar mer om dagen senare. PUSS

Vad händer med detta väder?

Nu ska jag bege mig ut i snöstormen för att hämta ut Beas present och köpa middag, thaimat for the win! Hörs sen!

18 baaarrrreee

Idag fyller världens bästa tjej år! Hur bra är inte du på en skala och hur flippmode blir det inte på Fredag? Älskar dig bästa vän!


Grattis fina du <3


It's a funny feeling

Nu ska jag krypa ner nyduschad i en tom säng, känns ju sådär. Saknar min baby massa och vill sova med han i natt, meeeen får sova själv. Vill skeeeeeda, men okej. Sov gott!


Ny mobil nurå, shyrra pappa?

När jag hade tränat och kommit hem så sätter jag mig vid tvn, så kommer mamma in i vardagsrummet. Med en fet maraboo, for real? Men jag åt inget i allafall för jag är så jävla duktig!
Har setat och kollat på pensionärsjävlar, vilken jävla respekt gamlingarna har, det är helt sjukt. Jag ska fan bete mig som dom för en dag, jag kommer typ bli nerslagen. Aja, nu ska jag duscha av mig en snabbis, sen kolla slutet av Raw comedyclub sen gå o sussa, så himla trött, skulle kunnat somna för typ 5 timmar sen.

Hörs i morgon! Puuussss

Första bilden på oss båda efter läppförstoringen


Alanya satte ärr på kroppen

Vad kan jag ha gjort i Alanya? Fult som fan är det ialllafall
Bea

Body ideal

Idag har jag ångest över min kropp. Har det rätt ofta nu förtiden och jag pallar det inte asså. Och ändå gör jag inget åt det. Äter ontyttigt på dagen och sen på kvällen så får jag mega ångest för det jag ätit. Jag kan inte vara nyttig, det går typ inte. Men jag måste göra någonting för jag vill inte ha den här kroppen längre. Ska se ut som jag gjorde förut, så nu sticker jag till pappa och gymmar och crosstrainar lite. Ska träna på något sätt 5 dagar i veckan, sen vara ledig på helgen. Jag måste fan. Pusss

+

Just nu har jag One tree hill maraton med mig själv. Låter kanske lite segt men det är massa spännande!!


Pensionärsjävlar

Nu har jag precis kommit hem och degar framför jersey shore, hur skönt som helst. Älskar dessa temadagar, börjar sent och slutar tidigt! När jag och Flisan var påväg hem var det en tant som måste ha drivit med oss helt seriöst. Hon sa helt sjuka grejer och vi kunde inte hålla oss för garv. När vi sen garva blev hon skit irriterad och undrade hur många hjärnceller vi egentligen hade som inte kunde sluta garva. Tillslut började jag och Felicia leta efter dolda kameror, kändes som en riktig blåsning. Kul vare iaf!

Nu ska jag slappa slappa och SLAPPA! Livet är chill ibland. PÖSS

Jag har varit nyttig hela dagen så unnar mig en glass!

Det blir EMA hela kvällen, älskart! Satt och kolla när dom interjuva Eva Longoria, seriöst, orka vara så jävla snygg.


ja det blir bättre

Igår kom Laura till mig och vi kollade på Motorsågsmassakern och sen The hills have eyes. Ah, creepy filmer! Somnade framför lost och sen sov vi tills halv 1 idag, döskönt! Idag har jag inte lyft ett finger, nästan. Övningskörde hem Kina till stan och drog förbi Pia en sväng och sen hem igen. Det är ungefär det jag har gjort. Plattat håret gjorde jag nyss och nu åker pincetten fram så jag kan göra nåt åt dom här ögonbrynen.
I morgon blir det bio inne i stan, see you at östermalmstorg 08.45 klassen?

Jag är så duttig

Nu har jag beställt hem en av Beas presenter, ruuuligt! Jag ska fixa hennes andra present nu, så jag slipper göra det i veckan. Sen är det bara en sak till att kirra sen är jag klaaaar. Känns som jag är mer taggad på hennes födelsedag än vad hon är. Det är ju.. Tragiskt.

Put your shoes back on

Hejhallå! Jag är superseg idag och jag gillar det inte. Har legat och sovit på soffan nu ett tag och ligger nu och kollar på gamla one tree hill avsnitt med syster.
Igår var jag på bio med Lucas, Conrad och Fanny. Vi kollade på Inception, det var nog den krångligaste filmen jag någonsin sett. Men bra varen!

I morgon börjar skolan, men jag har inga läxor så ska bara ligga och slappa hela dagen. Kanske klämmer in en promenad lite senare. Pussss

alla helgon

Nu sticker jag ut på promenad i rump skorna sen kommer Laura och vi ska kolla skräckisar all night long :D mihihi

Ännu en

Två killar~23 står och snackar, en tjej ~20 går förbi och känner igen en av dem.
Hon (sprudlande glad): Nämen heeej!
Kille 1: Nämen tjeeena, hur är läget?
Tjejen: Bra! Men du jag måste verkligen kila, men jag ringer dig sen, okej? Det är samma nummer som du ringde från i helgen va?
Kille 1: Eeh ja.
Tjejen: Okej, hej då!
Kille 1: Hej då!
Kille 2: Har du nytt nummer?
Kille 1: Nä, min mobil dog och var tvungen att låna Sandras mobil och ringa och ljuga.
Kille 2: Sandras?
Kille 1: Aa, den andra tjejen jag ligger med…
Kille 2: Gött!
Tystnad. Båda tittar på varandra.
Kille 1: HELVETE!


Tjuvlyssnat.se

Tjej ~18 (till kompis): Ibland, när jag känner mig riktigt kaxig… Då brukar jag duscha extra länge och skratta åt de som inte har något vatten!


Jag är en soldat för dig

Goooodmorgon!
Sitter nyduschad och fräsh i soffan och sa precis hejdå till Bea. Idag ska jag bara ta det lungt och ikväll blir det bio. Det suger att jag endast 500 kronor kvar att leva för den här månaden. Och jag ska på bio, köpa det sista till Beas 18-års present och köpa ett par skor. Det positiva är att jag redan fixat dricka så behöver inte tänka på det, men sen dååå? Någon som vill låna mig ett par högklackade 38or på fredag? Bra, tack!


Nu är det inte så långt kvar till sommaren ....

Felicia


Lördag it is

Felicia står i duschen och ska frääääscha till sig lite, kan ju behövas. Själv ska jag lägga på lite puder så jag inte ser ut som ett lik och kila iväg till posten. Där ligger mina skor och väntar på att bli hämtade. Nu hoppas jag bara på att dom inte är för små.

Vad ska man göra idag då? Jag har ingeeeeen aning. Någon? Leka?

BEA

Alanya Del 1

Utdrag ur resedagboken Alanya 2010


Amen tjena mittbena! (Alla turkar kan den frasen). Tänkte försöka sammanfatta gårdagen så gott det går, minnesluckorna är rätt stora. Kvällen började på en resturang där vi väntade två timmar på mat, och hungrig var man ju knappast. Vi tryckte i oss det som gick ner, och hade span från grannbordet. BB och Felicia var rätt lyckliga. Efter middagen drog Bea eriksson och laura till hotellet för att slänga på lite smink och föra. Felicia och BB stannade kvar och beställde två sex on the beach, dom fick fyra stycken. Happy hour in my ass. Killarna vid bordet brevid som var från typ Skåne, bjöd på en shot och det var där allting började. Laura och BeaE kom tillbaka och 10 shots och 2 drinkar senare drog Felicia och BB till the doors. Nää fan Robin Hood vare. Miljonären i sällskapet beställde in 2 vodkor och massa red bull, då var man ju körd. Laura och BeaE var på the doors, har ingen aning om vad de gjorde, men vet att dem fick ett sms från Felicia klockan 02.25 som löd " Oh my, har aldrig vart så full". Det smset skickade hon när hon och BB tappade deras shottar all over them inne på toaletten. Hon var kåt. BB var kåt. Felicia hånglade med Falle och BB med någon i vitt linne, Mattias hette han. Roliga figurer.

Dom drog vidare till The Doors och mötte upp BeaE och Laura. Hånglade massa, sen tog alla sitt pick och pack och drog till stranden för ett nattbad. Och naket blev det. Både Felicia och BB hamnade utan underkläder i havet, rest is history! Eller aa, BB gick all the way.

Laura och BeaE höll ihop med gårdagens ragg och var jätte söta. Lauras ragg vart kåt såfort hon pillade på Penis. Skönt. Ahaaa nähe det var väl ungefär det vi kom ihåg, aldrig druckit så mycket som igår. Turkish pepper shot, alltså kids, don´t try that at home. Ikväll blire flippmode! Men först, dusch!










Mycket har cencurerats och tagits bort i respekt till nära och kära, hahah.

HUR SEXIGT?

Jo, jävligt sexigt! JAG DÖR. Nästa gång jag är i USA måste jag till basen och haffa
Bea

If it makes you happy, it can't be that bad? If it makes you happy, then why the hell are U so sad?

Change of plans. Bea kommer hit snart, då blir det middag. Sen köper vi med oss massa onyttigt o hyr en film och åker hem till henne. Länge sen vi hade en Bea och Fille kväll, myyyys.

Felicia


We were just talking about a revolution

Ska sätta på lite musik och börja platta håret snart, så här kan man ju inte se ut! Ikväll blir det middag med bästabea, får se om jag hinner förbi handen innan det. Skulle behöva en ny foundation. Hörs sen! Puusss


 

Felicia


It goes down here in my town

Status just nu: Ligger övergöd i min säng och kan inte röra mig. Två äggmackor och en skål fil gjorde så att jag nog inte behöver äta någonting på hela dagen, supermätt.

Dagens planer är antingen att möta upp Bea och käka middag eller möta upp lucas, ingenting bestämt än liksom. Men jag känner mig lite partysugen, och festa kan man inte göra på ön... Ajjaaa får se hur jag gör. Hur som haver är jag supermega taggad på att Bea fyller 18 nästa vecka. Gillagillagilla. Ska börja fixa lite på hennes present som kommer bli pretty awesome. Näej nu ska jag försöka flytta min feta in i duschen. Puussss



Det slår inte som det brukar slå

Felicia

tabby

Den här bruden gjorde min dag. Så jävla sjuk, så jävla klockren!
BEA

mihi

beställda och snart mina

Wanna taste the vanilla, better watch your tongue

Lyssnar på riktigt skön musik, ligger i en riktigt skön säng och bara chillar så mycket jag kan. Ska snart fräscha till mig så ska jag, Sus och Noa till Tyresö C och göra hemligheter. Vid 16.00 ska jag vara barnvakt idag igen, sen hem och äta god middag med familjen. Efter det leka lite med Flisan kanske? :)
Woho, btw beställde ett par fin fina skor igår :D wieeee
BEA


Åhhh talking to the moon, love love love

Hjärnan vill inte samarbeta

Nu är jag i tyresö och sitter barnvakt åt två små ungar. Ska väll vara här till 8-halv 9 ikväll så ska försöka få dom i säng innan PH så jag kan kolla paradise hotel ;)
Hela dagen har jag,Pappa,Sus och Noa varit och flängt runt i Kista galleria. Riktigt bra centrum med gigantiskt food court och jag åt grekiskt såklart. Fick med mig ett par fina saker hem, ett par svarta jeans från Salt, ett par boots/stövlar från Belle och en stickad väst från...kommer inte ihåg namnet.

Och åååh, jag övningskörde hit och jag sätter alltid telefonen på ljudlöst när jag kör (oftast) och när jag gjorde det idag la jag den i facket mellan sätena och SÅKLART så glömmer jag telefon jäveln där. Hur ska jag klara mig utan telefon tills 9 ikväll? trött på mig själv ibland.

Ungefär såhär bra är jag va

Där dom slår ihjäl varandra för en cigg och våldtar varandra i duschen

Gooodmorgon! Jag vet inte vad, men någonting har hänt med mig, jag vaknar så himla tidigt nuförtiden. Jag har redan hunnit duschat och grejer och klockan är bara halv elva. Men skönt är det ju.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tusenbröder, det är så jä-ävla bra. Så här tänker jag sitta tills Laura och Bea kommer, då blir det mys. Och sen ikväll kommer Lucas över å då blir det ännu mer mys. Näej nu kommer jag missa för mycket på tvn, hörs sen, pusssss!


Juste, någon som vill sponsra mig och mina kompisar med en resa till värmen? Hör av er!

skääägg

Nu har Lina precis åkt hem och jag ligger i sängen och lyssnar på deppig musik. Men inte ska jag deppa inte, jag har bara en massa att se fram emot nu. Fyller år om en vecka (om en vecka och lite mer än en timma), ska ut på krogen och köra gärnet och ba leva livet.

Första dagen på lovet kunde inte blivit mycket bättre. Var hemma hos Dettner på förmiddagen och fick se deras fina hus och en fika på några timmar hann vi med. Super mysigt! Tog bussen direkt till Lina där vi stekte pannkakor i evigheter, typ. Gott blev det iallafall! Vi tog en sväng förbi djurgårdsplan och köpte en fet godispåse sen hem till mig och tjocka framför paradise hotel. Riktigt mys! Sen planerade vi firandet av min födelsedag också, åh vad jag längtar nu! Kommer bli riktigt riktigt bra.

I morgon ska jag till Kista för att se om jag kan hitta något snyggt att ha på mig nästa vecka. Ett par grymma skor vore inte helt fel.

GE MIG!
/Bea

I´m aiming right at you

Såå då var man hemma. Läskigaste grejen hände på bussen från Dalarö. För att kortfatta de hela så trodde jag att jag skulle dö. Helt seriöst. Två typ 30 åringar gick på bussen och såg typ jätte nervösa ut, sen efter 10 minuter går ena fram till busschaffören o prata o tog typ fram något från hans ficka, sen när han var påväg bak i bussen igen kollade han på sin kompis o blinkade o nickade typ. Jag tolkade nickningen som " Det är fixat, busschaffören vet att vi kommer döda alla på bussen". Livrädd som jag var skickade iväg ett sms och sen sjönk jag ner i sätet så att dom inte skulle träffa mitt huvud om dom skulle skjuta. Men dom sköt aldrig. Ni kan ju förstå vilken lättad tjej som gick av vid söderbymalmskolan utan större skador.

Jag har i allfall haft supermysig helg och vill inte alls sova själv inatt. Jobbigt ilandsproblem det där. Nu är jag i allafall helt slut, känns som jag inte sovit på 3 dygn. Så ska lägga mig i soffan och somna till vänner. Puuuusss

Back to the city

Snart är det dags att lämna Ornö och Lucas och åka ensam hem. Buss färja buss. Snäll pojkvän jag har, men va ska man göraaaa? Dagens planer är oklara, det enda jag vet är att jag måste packa och flytta till mami. Någon som vill leka?
Näaj nu måste jag göra mig i ordning, pussss

RSS 2.0