NU: film

Efter myskväll med chips, dirre och big brother så avslutar jag och Fillethefett kvällen med pappapolis, lär väll somna.
PUSS

Baby you're a firework

Sitter just nu och plattar håret, kollar på Big Brother och smsar, så fattar inte riktigt varför jag väljer att blogga också. Har i allafall spenderat hela helgen med min fina pojkvän, super mysigt. Kom hem vid 5 idag, då blev det middag hos pappa sen packa väskan och flytta till mamma. Vi har suttit och planerat hur jag ska fira min födelsedag men kom typ inte fram till någonting, åhhhh vet varken hur jag vill bli firad eller vad jag önskar mig.

I morgon blir det skola och förmodligen jobb, hörs i morgon för nu kan jag inte göra flera saker samtidigt. Åhhh ska kolla på sista Jersey shore avsnittet ocksååååå. Pussss

Hjärtegull

Gårdagen

Började med riktigt mysig middag på mongoliska med Lina. Vi käkade för 10 pers, massa sushi, wok, efterrätt och vin. Mums! Efter ca 2 timmar där drog vi oss mot kulturhuset (trodde vi). Men vi hamnade helt fel, när vi kom in var det tända ljus över hela scenen, en gubbe som spelade fiol och en gubbe som spelade piano och lokalen var fylld av pensionärer + mig och Lina. Och vi kom inte UT! Stod där i panik ett tag tills vi tillslut kom ut. Vakterna där hade slått vad om att jag och Lina skulle komma ut efter 5 min, haha. Aja vi kom rätt sen och love generation va grymma!

Sen blev de woken-entourage-woken-lobby-gaudi-hem!

PLUGG

Aa ni, kan berätta mer om gårdagen senare. Den började bra iallafall men slutade sugigt.
Just nu har jag massvis av plugg. Hela veckan har jag jobbit så har inte hunnit med så mycket uppgifter, så har 3 stora grejer att göra idag. Usch, bara att sätta igång då. Huvudvärk har jag också.
Hej!

Lördag!

Känner mig riktigt skönt utvilad idag. Efter att ha kommit hem halv 11 på kvällarna och gått upp 6 varje dag hela veckan var jag helt slut igår. Jag somnade klockan 9 i sängen med kläder på och vaknade nu för en halvtimma sedan. Riktigt skönt! Ikväll väntas massor av roliga grejjer. Vid 6 ska jag möta Lina inne i stan, vi ska käka middag tillsammans innan vi drar till Kulturhuset för att kolla på Love Generation som har spelning på earth hour. Svenska cykellandslaget ska tydligen cykla igång elen, kommer bli kul att se. Efter det ska vi fira Yamina som fyllde år i torsdags, wohoooo!!

Men innan den grymma kvällen ska jag kolla på Big brother och Jersey Shore som jag missade igår. Efter det blir det dusch och så ska jag klämma in lite plugg också.
Ha en trevlig lördag å så.


Inte idaaaaaaaag

Hej och fyfan! Har legat hemma idag och mått pissdåligt. Hade bara huvudvärk i morse så gick upp ändå och tog en tablett, men nu ligger jag i soffan med feber och mensont. Suger så jävla hårt eftersom jag valde att vara hemma från skolan så jag kunde jobba idag, men nu tror jag inte ens jag kommer iväg till jobbet. Det här är bajs och jag vill bara ha en iskall dusch samtidigt som en varm filt, och hur jävla oskönt låter inte det egentligen? Nu ska jag begrava mig i min säng. Kan ju skriva när jag mår bättre, jag ska till skolan i morgon!!!! Hejdå

I believe I can fly

Den här veckan har jag känt mig så jävla stark och att ingen kan bryta ner mig. Härlig känsla dedär! Har jobb mån-fre och har redan avklarat 60% av jobbet den här veckan. Sen fick jag reda på att jag fick MVG på min presentation i natur B. Känns grymt.

Sen vill jag gratulera till min käre vän Felicia som körde första passet på jobbet idag och sålde GRYMT!
Nu ska jag och syster in till min säng och kolla big brother. Puss


Kul chey 97

Efter skolan la jag och Bea oss i soffan och kollade på gårdagens Bigbrother och så fort de var slut somnade hon. Jag passade på att köra ett mag och rump pass och nu ligger jag och kollar på finalen av Pretty little liars, så jääävla bra. Ska kolla på de, sen blir det nog en powernap.

God morgon!

Jag sitter i soffan framför Vakna, i mjukisbyxor och dricker mjölk. Jag ska gå till bussen om tio minuter och känner mig inte alls stressad. Jag ska gå till skolan osminkad och mjukiskläder idag för har bara en lektioooon. Borde dock borsta tänderna innan jag går, för andras skull liksom. Ajaaan hörs sen!


Sådäääär såg jag ut i lördags rå

Herregud det är inte en pigg tjej som skriver det här inlägget. Känns som hela dagen har tagit ungefär en vecka. Vaknade klockan 8, drog med mig älsklingen upp ur sängen, satte mig på bussen och fick då ett sms som sa att jag inte hade idrott. Åkte hem till Lucas för att sova lite till, fick reda på att nästa lektion också var inställd. Kom till skolan vid 1, hade svenska, hade håltimme, trodde jag hade rörlig bild till sex, fick reda på att den var inställd, vart fett frustrerad. Typ så var min skoldag, en lektion. Efter skolan drog jag till stan för utbildningen, gick fett bra, börjar jobba i morgon!
Har lite fet ångest över träningen, känns som jag inte alls har tid och sommaren kommer snart snart snart. Men i morgon ska jag och Bea ta en promenad hem från skolan, fett långt, fett nödvändigt. Sen blir det mag och arm pass, sen jobb 5-9.

Kommer somna när som, så ska ta av mig sminket och somna framför Big brother. Åhhh måste sova själv inatt, det suger jag på. Hörs i morgon säkert, puussss


Kollega med Bearå

Jaha, då har man gått och blivit med jobb! Första dagen idag, 5 till 9, skönt med lite cash i sommar rå. Nu ska jag gå och gosa med mina söta i soffan, puussss!

Ny skolvecka, ny jobbvecka, ny GRYM vecka

Då har jag krupit ner i sängen efter en toppen dag. Skoldagen var rätt kort, kubbade till tåget efter för att hinna till Lauras intervju på mitt jobb. Medans hon var på intervju gick jag, Flisan och Fatty till donken och käkade. Vid 5 började jag jobba och det gick jätte dåligt. Gick bättre i slutet iallafall. I morgon får jag sällis på jobbet för vet ni vad??? FELICIA har fått jobb där jag jobbar, HUR AWESOME?

I morgon har jag NO-presentation sen jobb 17-21. PUSS


Vilohelg

Så jävla tråkig helg, så jävla tråkig heeeeelg! Har inte gjort någonting i stort sätt men känns ändå som att jag behövde de. Jobbet förra veckan blev man rätt trött av. Så det jag har gjort i helgen är att jag har varit i centrum igår med Felicia. Fick med mig ett par brallor och en tröja hem. Sen idag har jag pluggat. and that's fucking IT!

I morgon är det skola som gäller igen, allt folk är tillbaka i skolan igen :S Efter skolan blir det jobb, wohoooo ska sälja så JÄVLA BRAAAA!! Och eftersom jag inte har gjort nåt i helgen så får ni en bild på converse samlingen. Puss


Where do you go when the stars go blue?

Jag vet inte vad det är med mig, vaknar så himla tidigt nu för tiden. Idag vaknade jag 8, försökte somna om och gav upp runt 9. Sen dess har jag halvslaggat på soffan framför gamla barnfilmer haha. Nu har jag duschat och ska snart åka till centrum med Bea och försöka hitta en jacka, måste verkligen ha en. Sen ska jag hem och byta om och så blir det middag inne i stan med älsklingen och hans familj, mys. Ajaaan hörs sen, bjukkar inte på en bild nu för jag är nakenfis. Pussss

Friday night

Skönt med helg kan jag ju säga. Har gått i skolan och jobbat till 9 sen i måndags så nu är jag helt slut. Ska bli skönt med en riktigt soft helg! I morgon ska jag till handen och leta jacka till Flisan sen på kvällen kanske det blir utgång. Sen måste jag verkligen plugga, får bli på söndag.

Gick i centrum idag med Susanne en stund och fattar inte, nu när man har pengar, ja då är man inte ens shoppingsugen. Kan bero på det tråkiga urvalet i det tråkiga Sverige. Ge mig sommar och USA, tack.

Nu blire sova, har redan sovit sen 7 ikväll men trött är jag fortfarande.

sötisen <3

Lite cash nuråååå

Orkar verkligen inte tänka på skolan. Idag fick jag reda på att jag fick G+ på min naturuppsats, va faaaaa-aaan är G+?? Seriöst! Pallante, hoppas jag fick bättre på den muntliga redovisningen.

Efter skolan drog jag iallafall in till stan för jobbintervju, det gick faktiskt ganska bra! Hoppas dom ringer nu bara, orkar inte vara fattig längre. Heheh. Efter intervjuvn så gick jag vilse haha, så det blev en promenad till T-centralen och nu är jag hemma. Funderar på att sova lite, sov så sjukt dåligt inatt. Jag sover typ inte bra när jag inte sover med Lucas, skti konstigt. Och nu har jag inte träffat honom sen i måndags, tror jag har lite abstinens.


Åhhh nu ringde Laura och sa att hon också fått intervju! Tänk om hon, jag och Bea skulle jobba på samma jobb! Jaaa tack!!

Workoholic

Sjukt va trööööött jag är. Kom hem för en halvtimma sen och har nyss käkat middag, måste hoppa in i duschen och platta håret sen äre sova som gäller.
I förmiddags åkte jag in till stan till min fina Mikaela. Vi fikade på Rival sen gick vi hem till henne och mös. Vid 5 började jag jobba.

Nä nu blire sova. PUSS


Här behöver du skriva en rubrik

Jag var ledig från skolan idag, hur skönt som helst. Jag sov ut, gick på 45 minuters promenad och sen körde jag ett mag och arm pass. Jag har lite plugg att göra till i morgon så ska väl ta tag i det antar jag, men tror jag ska ut och springa innan. Juuuuste, i morgon ska jag på arbetsintevju, sååå nervös är jag. Aja, antar att det går bra, hoppas det iaf!

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Kourtney and Khloe take Miami, seeeeen springa. Pussss

Utbildning

Sitter i skolan och har slutat för en halvtimma sen, helt tomt i min hemvist! Snart ska jag bege mig mot tåget till stan för att gå utbildning. Var på arbetsintervju igår och dom sa att dom skulle ringa tillbaka efter en vecka, efter 3 timmar ringde dom och ville att jag skulle gå utbildningen idag. Så de är ruligt!

I morgon är jag ledig och ska ta en LÅÅÅÅNG sovmorgon innan jag ska träffa min Mikaela!
Puss


Domare i Tyresö

Amen tjeeeeenare!
Varit en soft helg och bara tagit det lugnt hela helgen med Flisan. Bosse har flyttat till henne så vi har varit där och sett till så att han inte ryker ihop med Tarzan. Ja, det är våra 2 katter jag snackar om.
I morse var klockan ställd på 5.40 och det tog i när jag såg Felicia ligga kvar och sova. Jag skulle nämligen döma KM i Tyresö ishall. Det gick jätte bra och var skitkul! Efter tävlingen åkte jag med Charlotte hem, vi kollade solsidan och gick promenad.

Nu ska jag ringa min fina mamma sen är det solsidan. Puss


Give me that body body body

Idag har jag bara tagit det lungt. Asså jag vaknade nio i morse så har haft fett lång dag haha. Nä men jag har bara varit hemma och gjort nödvändiga saker idag. Jag har duschat o skrubbat mig, sökt jobb, städat och nu ska jag köra ett ben och rump pass. Nu kööööör vi galet. Sen kommer lucas hit ikväll, då köööör vi galet! Men alltså va? Jag är trött, hej då!

Hej fredag

Shit jag är helt slut! Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig för kvällen haha. Efter skolan drog jag och Luris till gymmet. Det var superskönt, mitt ben är mycket bättre idag så det är ju skönt! Vi körde armar och mage och jag har kommit på nya magövningar nu som dödar min mage, så himla tummen upp känsla på den!

Sen jag kom hem från gymmet har jag druckit asgod smoothie och halvsovit i soffan. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men jag tror verkligen inte att jag orkar dra ut, men får väl se vem som vill leka med mig :) Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på the Bachelor iaf. Btw, fick G+ på mitt matteproooooov!! Hur glad som helst eftersom jag suger på matte. Så nu vet ni det, hej dåååå!



Så himla sugen på sommar med mina favoriter!!!!

Sovgott!


Sunshine

Nu åker jag till min fina pojkvän och firar fem månader, ha en bra kväll!



Älskar dig <3

No pictures here

Hellllu. Idag var vi på bio med skolan, såg någon krigsfilm, skit hemsk. Sen drog jag, Bea och Björne runt i halv stan och letade efter något ställe att äta. Det blev kebab, det var gott sen blev jag fett illamående. Eftersom jag körde mage och armar igår och har fortfarande ont i ljumsken så skulle jag inte kunna springa på gymmet så jag åkte hem och ska köra ett ryggpass nu istället! Känner mig faktiskt ganska duktig som kommit igång igen, orkar jag inte gymmet tränar jag iallafall i garaget. Längtar som fan till att snön och isen försvinner så man kan dra ut och springa!

Nu ska jag jag köra rygg framför The bachelor, love it. Sen ska jag dra till Lucas och tacos. Pusssss

I got you on your toes

Jag körde ben och armar med Laura på gymmet i måndags. Det var as skönt och det gick bra, men något hände med min jumske alltså. Jag har så hiiiiimla ont så det finns inte. Igår trodde jag att det var extrem träningsvärk bara, men nu kan jag knappt gå hehe. Så jag sket i gymmet idag eftersom jag knappt orkade ta mig till matsalen. Så jag körde armar och mage i gymmet i garaget istället, de va najs. Nu ska jag skriva mitt cv och skicka in det, sen blir det Gleeeee.

Har fått sovsällskap två nätter i rad, i måndags av Lucas och igår av Bea. Någon som känner sig frivillig i natt? Känner inte alls för att sova själv juuuu.

2 finisar från USA


I Paris

Jag är så jäkla tuff att jag börjar använda min grymma franska till en av security snubbarna och han fortsatte snacka franska med mig för han trodde jag var fransk. Han tyckte jag hade bra dialekt, DE NI! Öh aa, är i Paris då och världens jobbigaste flygplats. Fick gå i 20 min till passkontroll sen yttligare 30 min till security och sen 10 till gaten. Skönt att man har tid då...landar 12 i Sverige ska bli skönt å komma hem, slippa sitta på flygplatsen. Och jag vill sova!!! Kunde inte sova någonting alls, satt vaken i 8 timmar och paret breve mig satt och fes hela resan. Äcklig mat vare också. Och så saknar jag min mamma :(

Mamma är bäst i världen, så alla vet! Suger att hon ska bo så långt bort men när man väl kommer dit känns det som det var igår vi träffades. Hon är min bästa vän!!!

Påväg till flygplatsen idag

Gonna be somebody, someday

Happ då har man snart packat klart allting då. Mamma fick hjälpa mig och trycka ner allting, har fortfarande klar lite vin, parfymer, skor och kläder som ska ner...men det går säkert å trycka ihop.
Idag har vart en rätt soft dag. Satt på nålar under andra chansen och höll alla tummar och tår för love generation. Dom var helt klart BÄST, synd bara att svenska folket inte kunde rösta. När mello var slut kollade jag och brorsan på Zombieland. Grym film, så sjukt jävla bra liksom ba aa. När mamma kom hem drog vi till stafford och köpte vin, godis och ps3 spel och drog hemåt igen. Vid halv 7 kom Suzanne, Emily och Joe. Riktigt längesen jag träffade dom. Dom hade med sig ballonger och rosa champange, vi satt å snacka hela kvällen. Skit mysigt.

I morgon ska vi fixa det sista innan jag sätter mig på planet mot Sverige. Ska fixa converse till Linas bf, var i patomac mills men där fanns dom inte i hans storlek så får fortsätta leta. Sen ska jag byta en BH på Victorias secret, fixa en KFC bucket till Hatem och förhoppningsvis fixa mina naglar.

Men nu ska jag ladda min iPod med nya låtar, tanka på pengar i mobilen sen är jag ready to go.


1 dag kvar

Hallåååååå! Dålig på att uppdatera, I know. Just nu ligger jag i sängen och myser med Coco och Armani och väntar på att mello ska börja. Längtar tills jag få se Mickis, åh ni anar inte hur stolt jag är över henne.
Iallafall, kom nyss hem. Har varit i Manassas med Joel, träffade Ms.Ruth och några andra bekanta ansikten. Det var mysigt! Vi tog en varsin hot dog å cola sen drog vi hem igen eftersom jag ska se andra chansen.

Sen ska jag börja packa...önska mig lycka till. Vettefan hur jag ska få ner allting i en väska? :O

Favorit mall, patomac mills
Åh, den här grymma jackan köpte jag igår! Är kär, for real. 25 dollar på Hollister, alltså 162 kronor. Hur sjukt bra är inte det?
Hur fan ska jag få ner allt i en väska?

Åååhå

Idag är en fett tråkig idag. För det första har jag världens kramp i magen för jag käkade skitstark guacamole igår. För det andra har min pojkvän massa plugg så han är upptagen och jag är fett uttråkad. Ska försöka ragga hit Laura för lite kvälls och nattligt sällskap eftersom ingen är hemma och jag skulle aldrig någonsin sova ensam, sen är ju den där Laura ganska kul att vara med också! Sen måste jag träna typ en timme, så jag kan unna mig lite popcorn ikväll, men med den här jävla magkrampen kommer jag inte ens ur soffan. Kul tjej! Hörs sen när jag är lite gladare, pusss

You make me wanna do all craaazy things

Jätte uttråkad tjej är jag nu när allt bra på tv är slut. Har verkligen ingenting att kolla på och ingen att mysa med. Jag är inte speciellt trött heller, bara hungrig. Och då känner jag lite såhär: Är det värt att sätta på mig lite kläder och gå ner och äta? Faaan måste sluta äta på kvällarna, inte bra. Ajaaaan får väl göra det ändå för I need som foood. Sen ska jag ringa älsklingen och berätta att jag saknar han. Jätte konstigt, jag har typ blivit nykär igen. Super härligt är det ju! Kanske det som händer efter nästan fem månader? I guess so! Pussss. Å en massa extra pussar o kramar till min Bea som jag saknar fett mycket, så här länge brukar vi aldrig vara ifrån varandra! Abstinens kallar jag det, självrå?


God natt!

101 sätt att åka ur en gameshow

Är det något jag är riktigt dålig på så är det att hålla koll på saker, jag lyckas ofta slarva bort grejer jag egentligen borde ha koll på. Idag var det min ring. Och om det vore en liten skit ring som jag köpt för något år sen skulle jag förmodligen inte bry mig. Men nu var det min fina silver ring, som är ingraverad från min pojkvän. Jag skulle tvätta händerna o så upptäckte jag att den inte alls satt på fingret. Letade överallt, och då menar jag överallt. Till och med i min ventil under min säng haha. Efter allt letande fick jag panik och åmade mig för mamma som erbjöd skjuts till min pappa där jag också varit idag. Jag gick in och letade och tur som in i helvette låg den så fint i soffan. Skit ointressant historia haha, men det var liksom den största händelsen idag satteee!

Annars rå? Mamma köpte hem Kinect, ett spel till xbox. Det är som wii, fast man inte har någon konsol eller matta utan man är själva kontrollen. Det var askul! Köpte tre spel, fast har bara hunnit köra två. Orkar inte berätta men det var kul i allafallll!


Nu ska jag kolla klart på gameshow grejen rå, pusss!

Poplar springs

Sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska bli klar. Hon har något brudpar som är här på tasting. Jag har avbetat två big brother avsnitt som jag missat och de är GRYMT ju. Åh, jag har gått och blivit sjuk. Ont i halsen, snorig, feber och hostar som tusan så nu vill jag hem och lägga mig i sängen framför JERSEY SHOOOORE! Börjar klockan 9, najs.

Idag gick jag upp tidigt och tog en frukost med mamma och Joel på paneras, skit mysigt och jätte gott. Sen åkte vi till wal mart och fixade mitt minneskort, och köpte lite prylar. Hela förmiddagen var jag ute för de var så soligt och skönt, 15 grader! Jag hjälpte Joel med att göra hästhinder, jag rockade. Sen åkte jag och Joel och käka lunch på five guys innan han skjutsade mig till mammas jobb. Jag snacka med Howard en stund sen kom mamma och vi åkte till TjMaxx i manassas. Hittade en grym jacka från Ed Hardy.

Näe nu får mamma skynda sig, vill hem och äta värktabletter.


shopping och kareoke

Ännu en dag med shopping, man får ju passa på när man är här! Idag blev det patomac mills och alla outlets, naaaajs. Hittade mina marinblå converse på nordstrom rack för bara 169 kronor. YÄ! Sen blev det shopping på abercrombie, hollister, saks 5th avenue och så hämtade vi ut min nya systemkamera, wiiie :D Vi lunchade på 5 guys också, herre min gud vad gott det var. Finns inga hamburgare som slår deras. Sen gjorde vi egen frozen yoghurt med massa choklad i.

Vid 8 åkte jag, Amanda, Tray och Stoffe till en bar  i fredericksburg. Aa jag kom in på baren men fick inte köpa alkohol där inne, men hade kul ändå. Folk sjöng kareoke å dansa. Sen drog alla vidare å spela biljard men Stoffe körde hem mig för jag är sjukt trött så ska sätta på glee och sova nu.

PUSSHEJ


Osammanhängande inlägg check!

Jätte länge sen jag skrev. I lördags firade vi ju Lina, jag vart asfull och drack en hel vinare. Skämde ut mig och lite annat som jag brukar på fyllan, sen drog jag till en fest i Tyresö och mötte upp lucas. Hängde där ett tag sen åkte vi hem o sov. Mådde inte alls bra dagen efter men satte mig på bussen ändå och åkte till Ornö med Lucas. Hängde där tills idag sen åkte jag till mormor och shoppade och käka middag. Min mamma var jättesnäll och gav mig massa finfiiiint! Skit tråkigt inlägg men kände att jag var tvungen att skriva någe. Nu blir det serie slapp häng hela kvällen och i morgon blir det fest med Laura, flipp! Hejdå!


Nu blire PLL

Shoppppping

Blev inge leesburg eftersom hela virginia var under tornado watch tills klockan 4 och thunderstorms. Och eftersom Leesburg lag under floder sa fick vi aka till fredricksburg istallet. Shoppade en massa fina saker och kopte varldens finaste planbok fran DKNY, Im in love! Jag och mamma var ute och shoppade i 5 timmar och nu ar vi hemma. Jag ar DOD! Skulle egentligen pa partyyy nu ikvall men orkar inte.

Nu are mat! PUSS


RSS 2.0