Då va 2010 slut

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? min födelsedag, 9e november 
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag tog tag i gymmandet
9. Största misstaget? -
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte alls, lite förkylningar å sånt skit liksom
11. Bästa köpet? Mina hunter stövlar och alanya resan
12. Vad spenderade du mest pengar på?ALANYAA
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja alla vänner 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Alors on danse, we no speak americano, waka waka, swedish house maffia - one
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mest glad 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på sommaren
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
18. Blev du kär i år? Jupp
19. Favoritprogram på TV? Paradise hotel
20. Bästa boken du läste i år? LA candy
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En säng
22. Något du önskade dig men inte fick? Naje
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade den med familjen på thaibåten, sen tjejmiddag och krogen.
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att ha hela familjen i samma land
25.Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Jävligt tråkig 
26. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och en ny person jag träffade som gjorde att hela hösten gick väldigt snabbt. 
27. Vilken kändis var du mest sugen på? ARI GOLD 
28. Vem saknade du? Familjen i USA
29. De bästa nya människorna du träffade? Alanya folket
30. Planer för 2011? Ska bli ett riktigt paaartyår!

I'm alive

haaaaj haaaj, de va ett tag sen ni!
Som felicia skrev har vi suttit och nördat xbox och sonic dom senaste dagarna. Shoppat lite och umgåts med syrran har jag hunnit med också. Idag har vi hängt med Lina i handen, käkat kebabtallrik med hennes pöjke och linto och nu sitter jag med färg i ögonbrynen. SCARY! Linas fel om dom blir jätte mörka nu.
Puss hej

I miss ya I miss ya I really wanna kiss ya

Haha älskar att ingen av oss har uppdaterat på hundra år. Kan erkänna att vi båda levt i en Sonic-bubbla. Ett tvspel som är så sjukt roligt att det inte går att sluta, man blir lika besviken varje gång man spelar 3 personer och en person måste sitta av en match. Nu är jag i allafall supersugen på att köpa ett playstation eller xbox. Men vet att min liv kommer att gå ut på att spela xxx tricky, sonic och crash. Jag menar lyssna på mig nu, låter redan som största tvspels nörden. Eller så köper jag spelen och bor hemma hos lucas, så kan jag spela hela tiiin!
I morgon är det tordag och då har jag inga större planer än att sola och kanske gymma. O på fredag får jag träffa lucas som har varit borta alldeles för länge, hur skönt som helst. Att han är hemma snart alltså, inte att han varit borta, saknat den där människan som faaan.


Hur obehaglig på en skala.. Ja vad ska vi säga, ett till hundra?

slitet

Heeeeerregud va trött jag är, hela kroppen är som en skumbanan, orkar fan inte röra mig. Ahaja, julafton var supermysig. Käkade massa mat, käkade massa godis, spelade spel, öppnade julklappar och kollade filmer. Fick massa fina julklappar också :) mihi.
Igår gymmade jag på morgonen sen drog vi till farmor och hade lilla julafton med kusinerna och faster sen drog jag till Mickis. Vi fixade oss och drog ut. Hade galet kul! Träffade massa folk man inte hade sett på ett tag och folk från skolan va där. Träffade nytt skönt folk också som vi dansade med hela natten. När vi kom hem till Mickis dog jag i sängen direkt, fan va skönt det var att sova ska jag tala om för er.

Nu ska jag sätta på entourage och sova lite till. Natti


Chokladfrukost

Under julen lever jag som sagt i en matbubbla. Det är liksom inte konstigt att jag går upp, lägger mig i soffan ett tag. Sen går jag in i köket, käkar lite knäck och lite choklad från paradise asken. Seeeen när jag är mätt på det inser jag att jag måste äta något någorlunda nyttigt. O då tar jag fram filen och ett glas mjölk. Men då är dilemmat, att jag aldrig kommer orka äta upp allt.


FML

Knubbig med en fet röv eller smal och platt som en planka?

Skit dålig uppdatering från min sida men jag har legat i matkoma i två dagar nu. Fy fan vad jag fått i mig mycket de här dagarna, mat inte snopp haha. I allafall, när vi va ute och gick så säger mamma något så snällt som " Felicia, du tränar och äter massa, men du går bara ner i vikt!" Då blev jag lite glad eftersom jag kände mig som en deltagare i Biggest Looser efter julmaten. Men sen fortsätter hon "Du har ju knappt kvar din rumpa". Då ville jag slå henne och gå och gråta i ett hörn.

Igår firade jag såklart julafton men också pappa som fyller år den tjugofjärde, poor guy. Sen idag tog jag och mamma en promenad till pappa och firade min bror som fyller 20! Haha han fick en systemkamera i julklapp så han sprang runt som en glad femåring som precis fått sitt favoritlego. Eller alltså vaa? Aja jag är fettrött men det får man vara på juldan så jag och mamma ska parkera oss i soffan och ha ett Brothers and Sisters maraton. Hööörs då!


Åh jag fick dom fina Snö of sweden örhängena av mamma. Trodde man skulle se dom på bilden, men den vart bara ful. Heeeeeeej

GOD JUL!

Julafton då möööööös. Champange frukost blev det med julskinkemacka och knäck. Nu står maten på spisen och farmor och farfar är påväg. Ha en mysig julafton!

Älskar dig brorsan

Jag är helt slut i huvvet och kroppen nu. Varit full rulle hela dagen! Pappa, jag och syster drog till farsta c för att köpa klart alla julisar. Var där i 3 timmar, hann käka kina mat, handla alla julklappar och träffa min handledare från sommarjobbet. Felicia och jag drog till handen och mötte Susanne, fikade och kollade runt. Sen övningskörde jag hem och nu har jag storstädat mitt rum. Men pappa tyckte jag hade slarvat, han drog fingret på hyllan och fingret blev täckt av damm. Vafandååå.
Nu ska vi koka knäck och klä granen. PUSS

Jag har världens sötaste lillebror och i morgon ska han få en fin julklapp från syster och mig. Det är han värd!

Dan före doppardagen

Vi gymmade typ en timme för Luran skulle in till stan med Bea. Det var as skönt, körde ben och mage. Efter gymmet solade jag en snabbis, ska fan börja sola i handen, Branbergens suger ju nu för tiden.
Idag har jag massa att göra men är för lat för att börja. O nu börja Honey också, love it!


God give me this new body

Nu sticker jag iväg och gymmar med Laura. Var så jäävla länge sen! Puusss

Pretty damn good

Åh herrreeegud! Jag är så jeeevla mätt så det finns inte. Kan ju säga med lite skam att jag faktiskt ätit middag två gånger idag. Sen fortsatte jag att äta lite choklad, sen passade jag på att koka knäck. Haha i morgonbitti blir det gymmet so bad, får kötta på springbandet och döda min mage. Då kan jag äta med gott samvete igen! Nu ligger jag i matkoma i soffan och planerar inte att röra mig på ett tag. Hörrrrs!



Stor chey i en ännu större tröja..

Berg flyttar in förfan

Jag struntade i att åka till skolan för avslutningen i morse, haha skit oseriös tjej. Nä men valde att ligga kvar i sängen med älsklingen eftersom han faktiskt åker till Spanien i morgon, jag vill ocksååååå. Sen åkte han runt 11, missade bussen till Dalarö och fick hänga i centrum i 4 timmar. Så jag och Bea åkte dit o sällskapade (finns det något ord som heter så?) han. Jag hämtade ut hans julklapp så nu är jag klar med alla min klappar, så jääävla skönt! Dock är plånkan lika tom som...tomheten själv! Åhh nu kom mamma in med massa choklad, nu ska jag bli tjock! Puusssss


Varför använder jag bara min cam?! Min kamera är fett bra och helt bortglömd

snart jullov

Sitter och kollar morden i sandhamn nu, skitbra! Har varit en rätt soft dag. Skulle egentligen gymmat innan skolan med Lina idag men jag kom bokstavligen talat inte upp ur sängen. Kändes som nån hade smällt i två yxor i mina lår, dom gör så jääädrans ont. Här snackar vi träningsvärk! Efter provet som gick åt helvette åkte jag hem. Hela eftermiddagen/kvällen har jag stått i köket. Gjort köttbullar till julafton, gjort pannkakor med köttfärs i med tzatsiki och sen lussebullar. Skulle gjort knäck men grädden var slut, får bli i morgon. DÅ SYSTER KOMMER TILL SVERIGE! Helt jävla underbart ska jag tala om för er.

Nu ska jag ta ur bullarna ur ugnen. Puss


3 days to go

Jag hittade faktiskt alla julklappar, jätteskönt!! Ska bara hämta ut älsklingens present i morgon sen är jag klaaaar! Efter handen drog jag hem o sen dess har jag bara degat i soffan och tagit en snabbdush. Mamma är borta ikväll så jag måste laga mat själv. Hahah eller? Nää Lucas kommer hit så han kirrar biffen.


Pussssssssssssssssss

Första klappen rå

Nu ska jag sticka iväg till handen för att leta vinterskor och julklappar. Höööörrrrss!

Pusss o hej

Det är bara bowlingen med klassen idag, sen slutar vi. Men det verkar som ingen ska gå och jag kommer inte åka dit och spela själv haha. Kanske lika bra, har fortfarande jätteont i huvudet men har tagit en tablett så det går säkert över strax. Nu ska jag ladda ipoden lite sen åka och sola. Skulle behöva åka till handen senare idag och handla lite klappar så om någon vill följa med är det ju bara att slå en pling! Sååå nu ska jag bli brun, puss!


Bodypump

Jag och Lina körde stenhårt på gymmet idag. Vi var där 4 och gick därifrån kvart i 7. Det blev förbränning, MASSA mage och ett pass bodypump. Min kropp värken som fan nu! Nu måste jag sätta igång med plugget till företagsekonomin o...babysitter vare ja.

PÖSS


Du är så jävla töööööööntig

Fyfan va jag mår bajs. Fick feber runt 6 igår och sen dess har jag mått skit dåligt. Har ingen aptit och har bara ätit 3 mackor och fil sen i går morse. Vill bara lägga mig i soffan igen och vila men måste göra idrottsuppgiften som jag tror ska vara inne ikväll. Så den ska jag skriva sen ska jag ta en lång dusch.

orkante

Trött som satan! Upp tidigt både igår och idag, inge sovmorgon här inte. Var tränare i morse och de gick bra, dom är så söta mina små åkare. Efter ishallen åkte jag dirr till gymmet och körde förbränning och triceps. Pappa hämtade mig från gymmet och vi drog och handla och nu äntligen är jag hemma. Nu ska jag plugga all night long, skulle behöva red bull för å hålla mig vaken men får köra på julmust.

pok

Plugg o så

Allt detta plugg tar aldrig slut. Både Mickis och Hatem har varit på mig och tjatat om utgång, mutat mig med allt möjligt men jag har varit duktig och sagt att jag ska plugga. Plus poäng till mig. Har gjort klart idrotten och svenskan och skickat in nu. Skrivit ut all information jag behöver till historian så den ska jag sätta tänderna i nu.

I morgon ska jag vara tränare till småkidsen sen dirr till gymmet o så hem och plugga IGEN.

Den här sötisen har gjort mig sällskap när jag har pluggat, bara suttit där som en ängel. Han är världens bästa!

För mös för att åka

Jag var inte alls pigg att gå upp i morse så jag sket i att åka hem och stannar här en natt till. Ska börja plugga historia nu sen ska vi göra klart lussebullarna. Såå jävla gott ska det bli. Kände bara för att uppdatera lite. Bea kolla din face! Puss hej o allt sånt


SM i konståkning

Gymmet var riktigt givande idag, sprang 8 km på löpbandet och sedan 20 min på crosstrainern. Trodde jag skulle svimma när jag var klar eftersom jag inte hade käkat frukost innan också.
Nu har jag och Susanne precis bakat lussebullar, dom ska snart in i ugnen och jag sitter och kollar på SM live på webben. Ungdom damer är det. En brud åkte nyss med exakt samma musik och identisk dräkt som Shizuka Arakawa när hon vann OS.

Nä, ska stänga ner konståkningen nu och börja plugga! PUSS


Give me a fucking break

Jag är så sjukt stressad, så sjukt sjukt sjukt stressad. Känner att jag halkar efter rejält i skolan och känns ändå som jag gör allt jag kan för att klara av allting. Nu har vi två dagar kvar i skolan innan jullov på dom dagarna har vi : in med svenska uppgift, historia prov, företags ekonomi prov och uthållighets inlämning. Hur ska jag hinna? Jo, hela helgen kommer jag sitta och plugga. Hade planerat utgång i morgon men nu ser det inte speciellt ljust ut...
Nu ska jag börja skriva på svenska uppgiften så jag har den ur världen. I morgon ska jag upp halv 8 för att sticka till gymmet och bränna massa fett.

Peace


Fredaaag

Efter skolan gick jag hem till Laura med henne och mimi. Vi kollade på Remember me och alla tre vart superkåta av alla sexscener, jag stack iväg innnan någonting annat hände. Jag menar, den stora diskussionen i skolan idag handlade om trekanter och lebbsex. Just saaayig. Nu är jag i allafall på ornö. Har ganskajättetråkigt för min pojkvän sitter och spelar nå jävla tvspel. Jag får inte ens vara med och leka, eller jo det får jag men jag vill inte skjuta folk, jag vill köra little planet! Men han är fett fokuserad, skulle inte ens reagera om jag klädde av mig naken och ställde mig framför tvn. Nuuu är han klar och är jättesur för att jag skriver om han. Han är söt, Puusssss

Hade en liten hylla på sista bilden, vem fan skruvade ner den hyllan? It's totally gone

Jag sket i att gymma idag för jag hade så himla ont i huvudet. Jag har legat på soffan några timmar nu och huvudvärken har inte gått över och jag mår bajsdåligt. Tror att jag ska borsta tänderna och sen gå och lägga mig framför en bra film. Men hur kul är det att lägga sig i en tom säng? Smällar man får ta!! Hörs i morgon. Puusss




Jag skulle gärna krypa ner i en resväska och skickas till Spanien med familjen Larsson över jul.

Ph-final!

Oh happy day, bråk i skolan med falska människor. Ögontjänare är det värsta jag vet, där sjönk du i mina ögon! Efter skolan drog jag och Laura till gymmet och körde ett benpass. Benen var förlamade när jag gick där ifrån, kändes som dom vägde 100 kilo.
Nu har vi laddat upp här hemma med cola och negerbollar inför PH-finalen. Kom igen nu Erik å Lin förfan!

Kissnödig och osminkad

För det första. Jag är helt slut, så himla trött. Sov bara några timmar i natt för älsklingen skulle upp så förjävla tidigt. Typ 6. Vem går upp klockan sex?
Anywho, kom jag nyss ut från svenska provet. Det gick väl helt ok men skulle ju gärna ha ett VG men det kan jag ju fetglömma. Snart får vi tillbaka NO provet och jag är helt hundra att jag fick IG på det. Och matteprovet vi gjorde förra veckan fick jag också IG på. Hur bra är jag inte?! Ajjaaa nu ska jag omegla med Laura och Bea och kolla på stora nakna snoppar. Efter skolan blir det gym, pussss!!
Bea säger att det bleka i verkligheten blir det mörkaste i denna effekt. Hur svart är mitt ansikte?..

Illamående

Efter alla knäck jag proppade i mig hemma hos felicia vill jag spy. Har inte ätit mat alls idag, en macka innan gymmet och that's it. Inge bra å käka så mycket knäck då kanske...men fett duktiga vi var som kokade knäck alldeles själva och den blev perfekt. Plugga gjorde vi också, nu ska jag bara nöta in det sista i huvudet!

Nu ska jag räkna ner timmarna till PH och äta lite middag. PUSS


Turkiet 2010


Flickor.. Är inte det här den dagen vi åkte in till stan och bokade den bästa resan någonsin?

Mina dagar blev till nätter

Hhaha alltså what? Är klockan bara fyra? Känns som den är typ sju. Efter skolan åkte jag och Bea till gymmet, vi köttade som fan, blev helt förvånad av mig själv, haha. Sen drog vi hem till mig och pluggade och lagade knäck, finns typ 20 stycken kvar, vi har käkat upp resten. Ska försöka spara några till familjen men får väl se hur stark jag är.. Mamma kommer hem snart med Sub way, hur gott?! Men vem fan käkar middag innan 6?

Nu ska jag ladda ner massa låtar på min data eftersom alla försvann när den krasha. Orka.

Hoppas jag får se den här söta människan på juluppvisningen på söndag?! :)

Will you be mine?

haaaallå alla jättemånga läsare.
Kollade nyss dagens ph-avsnitt och crapola! Ville ju se Johannes och Emelie mot Erik och Lin i final. Aja, bara Lin tar hem skiten är jag nöjd. Dagen har rullat på rätt soft, eller aa inte soft. Lång och ultra tråkig skoldag och sedan barnvakt i 2 timmar. När jag kom hem var det middag, plattade håret och hoppade ner i sängen och här ligger jag fortfarande.

I morgon är det inte många timmar i skolan, skulle dock behöva köra ekonomi på resurs men orkar fan inte. Blir gymmet direkt efter! Axlar och bröst i morgon, ska döda!

Bänkade framför omegle

Baby you´re not gonna be a babydaddy

Hhaha assååå varför förstår folk inte att man inte är intresserad? Ajjaaaa, jag är fetis trött men känner att det vore ganska segt att somna nu, det är tråkigt att bara.. sova? Så ska väl gå ner o leta efter någonting ätbart, så jävla sugen. Juuuuuste, har fått min mens!!!! Wiiieagle!!

I morgon har jag förhoppningsvis bara en lektion, om läget vore så skulle ju det vara förjävla skönt!


Puussss

hajhaaj

tjohej! Skolan urtråkig idag som vanligt, vad gör man då? Chatroulettar vettja. Nu har jag haft min sista lektion och Felicia och jag ska ut i kylan. PUSSHEJDÅ

Vi ska dra på handikappsdisko i Alanya

Jag slutade en och en halv timme tidigare, så nu är jag ganska glad!! Lite ledsen kanske att jag sket i att ta med kläder till gymmet, eftersom jag trodde att jag skulle sluta sent, får gymma extra mycket i morgon istället. Nu ska jag och Bea (som alla tror är min tvilling?!) rulla till bussen, sen blir det hem och plugga. Hoppas att man får lite sovsällskap i natt dååå, skulle vara mys. Pussss

Solade i förrigår, syns det eller?!

helvettesjävlafredrikabremer

Åh jag är så irriterad, vill bara lägga mig ner å gråta och aldrig aldrig aldrig mer gå till skolan. Alla lärare är dumma i huvvet, alla lärare är själviska och alla lärare tror att jag är någon jävla läx-maskin-som-inte-alls-har-några-problem-med-5prov-och-2-inlämningar-på-samma-vecka. Och den där Erika, henne vill jag bara sitta och skratta rakt upp i ansikte för hon är SÅ JÄVLA KORKAD!! Läs bara Felicias inlägg under.

Blir en plugghelg, förjävlafucking kul om jag får säga de själv.
Slänger in en glad bild för att lättna upp stämningen lite.


Jag vill bara va hos dig

Dom här sista dagarna i skolan kommer vara för jävliga. Jag har ett svenskaprov nu på torsdag som jag inte har en aning om vad de handlar om, matteförhör på fredag, 2 idrottsinlämningsuppgifter tills den tjugoandra, någon samhällsuppgift tills nästa måndag sen ett fett historiaprov dagen efter. Sen kan jag ju tillägga att Bea har ännu mer saker än mig, haha fy fan. Det värsta var att jag gick in i min garderob och såg min vinare stå så fint på hyllan. Den får tydligen inte drickas upp den här helgen heller(!!!!) eftersom lördagen kommer gå till enbart plugg, för på söndag ska jag in i cheerlivet igen och kolla på juluppvisningar hela dagen!

Haha juste! Skulle kolla hur mycket frånvaro jag fick från Geografin idag och det stod " Smsade, blev tagen på bar gärning, fick lämna klassen". Haha asså hur jobbig är hon inte?

Hatar detta

Fan jag blev nyss utslängd av Erika aka lejonet aka alvskon aka fittkorv. Åhh jätteirriterad är jag, vafan ska jag göra en timme nurå, ska ju gymma med Luris och Bea efter skolan. Åh hatar erika! Kan inte hon bara sticka hem till Norrland igen? Sen tycker jag verkligen inte om Hampus i min klass heller, han är fetis elak mot mig hela tin!! Och så är ingen rolig inne på face! Hinner jag åka och sola tro?

A penny for your thoughts

Jag skrev nyss ett inlägg om hur mycket jag ogillar dig och att även fast jag inte känner dig, så kan du påverka mitt liv. Men jag raderade det inägget för du förtjänar det inte, du är för patetisk för det. Du kan fortsätta försöka men i slutet är det bara du som kommer ha förlorat något på det, så fine. Be my guest, could not care less.


Bilden har ju egentligen inget med inlägget att göra, men härliga fyllebilder är väl alltid bra?!

Kvällshunger

Jag är ganska så trött så skulle kunna släcka lampan och sova men jag börjar bli rättt så hungrig! Och jag vågar inte gå ner i köket för att hämta någonting, för att jag är feg. Då är den stora frågan, släcka nu och somna hungrig eller utmana mig själv och somna lite senare mätt och belåten. Att ringa Lucas och låta han hålla mig lugn är i och försig också ett alernativ. Haha jag säger hur som helst god natt nu! Pussss

behöver sova

Upp 8.15 imorse, buss till gullmars, buss till älta, tränare i en timma, buss till gullmars, buss till felicia, skjuts till gymmet, gymmade 1 h o 45 minuter, buss hem och gååååå. Det är exakt det jag gjort idag. Så nu vet ni!
Om en timma börjar Beck, sen blire sova. Puss

Nu ska jag sova

1.Rökt [x]
2.Druckit alkohol [x]
3.Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet [x]
4.Sovit i samma säng som någon av samma kön [x]
5.Kysst någon av samma kön [x]
6.Haft sex [x]
7.Haft sex med fler än 20 personer []
8.Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar [x]
9.Tagit droger []
10.Tar droger []
TOTALT: 7

1.Tagit smärtstillande [x]
2.Tagit någon annans receptbelgada medicin [x]
3.Ljugit för dina föräldrar [x]
4.Ljugit för en vän [x]
5.Smygit ut ur huset [x]
6.Gjort något olagligt [x]
7.Skurit dig själv []
8.Skadat/sårat någon annan [x]
9.Önskat att någon ska dö []
10.Sett någon dö []
TOTALT: 7

1.Varit ute längre än du är tillåten [x]
2.Varit ute hela natten [x]
3.Ätit ett helt glasspaket själv []
4.Varit hos en teraput []
5.Varit på avvärjning []
6.Färgat ditt hår [x]
7.Fått böter [x]
8.Varit med om en olycka []
9.Varit på en klubb [x]
10.Varit på en pub [x]
TOTALT:  6

1.Varit på ett vilt party [x]
2.Sett Mardi Gras [ ]
3.Druckit mer än fyra öl på en kväll []
4.Spenderat vårlovet i Florida [x]
5.Sniffat på nånting [x]
6.Använt svart nagellack [x]
7.Haft på dig ett nitarmband [x]
8.Haft på dig en T-shirt med ett bands namn på []
9.Lyssnat på rapp [x]
10.Äger/Ägt en 50 cent CD []
TOTALT: 6

1.Klätt dig som en gothare []
2.Klätt dig som en plugghäst []
3.Klätt dig som en punkare []
4.Klätt dig som grunge []
5.Varit för full för att minnas något [x]
6.Drabbats av en minneslucka [x]
7.Svimmat []
8.Varit förlälskad i en granne []
9.Fått någon att smyga in i ditt rum []
TOTALT: 2

1.Smygit in i någon annas rum []
2.Varit förälskad i din bästa vän []
3.Varit på en konsert [x]
4.Rå-knullat någon [x]
5.Blivit kallad för slampa [x]
6.Kallat någon för slampa [x]
7.Installerat högtalare i din bil []
8.Haft sönder en spegel []
9.Duschat i någon av det motsatta könets hus [x]
10.Borstat dina tänder med någon annans tandborste [x]
TOTALT: 6

1.Ludacris har varit/är din favorit rappare [] 
2. Sett en P-rulle på bio? []
3. Hängt i ett köpcentrum [x]
4 .Skolkat från skolan [x]
5. Haft en operation []
6. Haft en skada [x]
7. Hamnat i en rättegång []
8. Smitit från notan []
9. Satt eld på något [x]
10. Ljugit om din ålder [x]
TOTALT: 5

1.Ägt/Hyrt en lägenhet []
2.Brytit mot lagen med en polis i närheten [x]
3.Varit otrogen []
4.Hamnat i trubbel med polisen [x]
5.Pratat med en främling [x]
6.Kramat en främling [x]
7.Kysst en främling [x]
8.Åkt bil med en främling [x]
9.Blivit trakasserad []
10.Blivit verbalt trakasserad [x]
TOTALT: 7

1.Träffat någon ansikte mot ansikte som du träffat på internet []
2.Varit inne på internet 12 timmar i sträck []
3.Pratat i telefon mer än 4 timmar i sträck []
4.Tittat på tv mer än 12 timmar i sträck []
5.Varit på loppmarknad [x]
6.Blivit kallad för ett dåligt inflytande []
7.Druckit och kört bil []
8.Busringt till någon [x]
9.Legat i en soffa med någon av det motsatta könet [x]
10.Fuskat på ett test [x]
TOTALT:  3

Mer än 54 och du är dåligt inflytande. Jag fick 49! Så jävla cool

Lördagsmys med Beabäst

Jag har haft mega bajs tråkigt hela dagen, men det har fortfarande varit skönt att bara chilla framför några big brother avsnitt. Just nu är jag hur hungrig som helst, har bara ätit fil i dag. Så om typ en halvtimme ska jag möta Bea i djurgårdsplan och köpa godis å då köper jag med mig en pastasallad och sånt där jätttttegott bröd! Faaan va hungrig jag är. Hörs sen kanske!

middag

snart får vi finbesök från ett produktionsbolag och efter det rullar jag till felicia. Mys framför sex and the city. PUSS

Åhhhhhhhhhhhh hej o hå

Idag är jag fett irriterad. Irriterad på folk som snackar massa bull, skulle kunna sätta en kula i skallen på dom. Sååå nu har jag fått det ur mitt system. I kväll ska jag hänga med Bea, första gången på typ en vecka. Känner att jag börjar få lite abstinens, haha. Nämen vi ska käka massa godis och käka knäck hoppas jag, om hon är gullig nog att ta med några, annars får väl jag ställa mig och göra min egen knäck!

Nu ska jag kolla klart på Big brother, puuuusss


bang ya jay

Idolfinal, härlig hemmakväll. Jay tog hem skiten och jag vill att han ska dumpa minnah å komma hem till mig. Right on. Ikväll har jag umgåts med familjen minus pappa och vi har stått i köket för det mesta. Bakat knäck, bakat chokladkola, janssons och sen mackor med svampstuvning. Perfekt fredagskväll om man tar bort smärtan i halsen. Den blir bättre faktiskt, lever på halstabletter och julmust.

Nu blire entourage! Puss ♥

Dag 11 – Min dag

Mja inte speciellt intressant dag. Eftersom jag ligger hemma sjuk så är det inte mycket som händer. Idag gick jag dock utanför dörren för första gången sen i måndags. Åkte till skolan för att hämta skolböcker, var och handlade på maxi med susanne och sen tog vi en fika i port 73. Nu ligger jag i sängen och ska kolla entourage, obsessed! Ikväll blir det att göra knäck och kolla idol, rätt mysigt. Pappa jobbar på nobellmiddagen ikväll så det blir bara jag, Sus och lillebror.


Bea we miss U!

Höhhööhö jag råkade skriva på den nedlaggda sistersofglory bloggen, för när jag skulle kolla statistiken så låg den på 8 läsare and I was like whuuuuttt?! Aja nu har jag hittat rätt!
Jag sög i allfall på matteprovet! Seriöst, jag var inte säker på en enda fråga, kommer få ig nu vafaan, kul!! Nu ska jag bestämma mig om jag ska stanna kvar i skolan och gå på engelska lektionen som börjar om hundra år, eller om jag ska dra till handen eller hem. Puuussss

No im no, im no superman

Lite taskig uppdatering från min sida men ibland kan det ju bli så att man inte har tillgång till data, precis som i förr i tiden! Mitt liv är ganska lika-visa-varje-dag så det blir inte så många intressanta inlägg av mig at the moment. Men jag kan ju berätta att jag åkte hem till Luris efter skolan och bakade godblåbärspaj, sen pluggade vi matte (jag kommer suga jättestorhästballe på provet i morgon!!!!) sen drog vi till gymmet och köttade. Känner jag min kropp rätt så kommer jag ha massa träningsverk i morgon eftersom vi körde både över och under kropp. Men i morgon blir det bara under. Tänkte att ni ville veta :P (tack laura, jag spyr nu för tiden varje gång jag ser eller gör denna gubbe). Efter gymmet gick jag och Luckyluke hem till han och pluggade ännu mer matte, kanske lite onödigt eftersom jag inte är såååå snabblärd. Men han var snäll som hjälpte mig i allaaafaaaall!

Nu ska jag kolla scrubs och lite bloggar sen blir det säääängen! Men kan väl bjucka på lite sköna bilder från i somras, Lauras landis!






Saknar oss fyra♥

Couldn't believe my fucking ears

Aa nää jag kommer aldrig bli frisk, min hals kommer aldrig sluta göra ont. Har fått spotta ut slem i ett glas hela dagen för att det gör för ont att svälja, fräscht javet! Läkaren sa att jag inte heller får gå till skolan förren jag är helt frisk. Hejdå matteprovet i morgon!
Under all dötid dom här dagarna har jag hunnit kolla klart 2 säsonger av Entourage. Det är så bra att jag har fått entourage absinens, drömde till å med att Ari Gold och Vince satte på varandra.
Nu väntar jag på att säsong 4 ska bli klar och då blire marathon!
Pappa kom nyss hem också med tidningar, en film och halstabletter. Han är bäst!

Vill ha tillbaka...

...mitt långa hår!

For something good, for paradise

Nu äre PH som gäller, semifinalvecka. Näst sista veckan :( buuhu...tur att big brother börjar i januari.
Idag har jag legat i sängen hela hela dagen och krigat för att bli frisk. Känns som halsen är på bättringsvägen men gör fortfarande helvettes ont. Måste försöka gå på matte lektionen i morgon iaf. Matteprov på fredag people, vettefan hur de kommer gå.
Gjorde lite guacomole och doppade gurka i för en stund sen och mmmmmmmmmmm va gott de va!
Nä nu stänger jag ner datorn och kollar PH. PUSS

Dag 09 - Platser jag besökt

Amen vi börjar med Europa då :
Finland (waasa och tampere)
Tampere 2007(?) tävlade mot japanska landslaget
Estland (Tallinn)
Tallinn 2007 efter banketten
Ungern (Budapest)
Budapest 2004 träningsläger
Frankrike (Paris)
England (London)
Spanien (Mallorca)
Mallorca 2001 med familjen
Turkiet (Alanya)
Alanya 2010 med dom bästa
Nederländerna (Amsterdam)
Danmark (Köpenhamn)
Sen har vi Nordamerika:
Canada
Virginia
Maryland
New Jersey
New York
Pennsylvania (Philadephia, Hersey)
Delaware
North Carolina
Illinois (Chicago)
Colorado Springs
Arizona
Kalifornien (San Diego, San Francisco, LA, Santa Monica, Lake Arrowhead, Orange County)
Nevada (Las Vegas)

Jag sitter fast i detta at the moment

Såhär ser min säng ut just nu

Harett mega matteprov på fredag och jag kan helt ärligt säga att jag kan ca 5% av det som kommer komma på detta prov. Grafiska ekvationssystem, linjära funktioner och räta linjer. Vad fan är det? Är det någon som vill köra en privat lektion med mig heeeela dagen i morgon?

Det här med pengar?

Jag har ju egentligen inte alls råd, men ändå sitter jag och suktar efter skor och kläder på nätet. Kan ju hända att jag råkar klicka hem ett och annat. Några julklappar till mig själv!

:(

Det blev inge nytt pass för min del. När jag stod och plattade håret blev jag svimfärdig och trodde jag skulle spy. Hällde i mig ett glas julmust och ipren sen däckade jag i sängen i 2 timmar. Det lär bli serietittandes hela dagen, skulle ju bakat idag också. Tvek på att jag ens orkar de. FAN!

-

Seeeen kom jag ju på att det är onödigt att börja sola nu. Räcker med om jag börjar om en vecka eller två!

We continue to hope

Nu drar jag och solar. Känns som jag borde åka förbi gymmet i samma veva, men jag vill inte gymma själv. Sen har jag ju liiiite ont i magen också. Snälla gud, säg att det är mensverk!


Förresten, jag är hur godissugen som helst. Det här med att vara nyttig har aldrig varit my cup of tea

Helvette

fan jävla helvettes skit! Kände hela dagen igår att min hals började bli tjock. I natt har den svullnat upp som fan och har knappt sovit. Kan inte svälja, eller det går men det gör ont som fan. Var uppe två ggr inatt för att ta värktabletter men inte fan hjälpte de. Fan kan inte bli sjuk nu.
HELVETTE!!

Hard work work

Ligger nyduschad i sängen framför PH, rätt awesome avsnitt! Snart är det mat, min mage skrikeeeeer har inte käkat sen lunch. Eller jo, men skitsamma. Körde gymmet efter skolan och eftersom min PT Lina svek mig för att träna småungar fick jag skaffa en ny PT och det blev Kevin. Han hjälpte mig med axlar och bröst och lyckades jävligt bra kan jag säga.

I morgon är det studiedag då blir det nytt pass o leg och sen julbak. Gymmet också! Dock lär jag få köra kvällspass på gymmet hela veckan för fick reda på att jag ska vara babysitter ons,tors,fre. Men blir nog bra, gymmet stänger ju inte förrens 22 :).


07 - I min handväska

Mobiltelefon
iPod
p-piller
Busskort,bankkort,legg
Tuggumin
Almenacka

INTRESSAAAAAAAAANT!

Dag 7- I min handväska

Haha handväska. Jag använder bara väska när jag ska träna eller måste ha med saker till skolan, använder mina fickor istället för väska så såhär ser det väl ut:

Plånbok
Lypsyl
En kondom
P-piller
Nycklar
Busskort

Ipod & mobil
Godispapper

Det här var en väldigt tråkig fråga!

bulllllee

Flisan och jag käkar bulle, egentligen har vi samhälle men kunde inte motstå cafeterians mömsiga bullar. Jag är trött som fan och har ont i armarna. Ser misshandlad ut, kolla bara på mina blåmärken :

h3h3

Jag behöver sooooooooova! Har inte sovit ut på mer än 3 veckor nu :O Kände att det tog i som fan när klockan ringde och var tvungen att dra mig mot ishallen. Äh, på tisdag är det studiedag, förhoppningsvis kan man få sova lite då. Jag är så äckligt sliten. Så äre!

Hela kvällen ska jag kolla entourage/lost. Ciao

Dag 6- Mina syskon

Min syster är nog den konstigaste personen i mitt liv. Hon heter Cassandra och är 21. Hon kan var sjukt jävlajättestörig och det resulterar oftast fysiska fights, har just nu rivmärken på min underarm. Men hon kan vara ganska så awesome också. Hon vet nog det mesta om mig och jag går utan tvekan till henne när någonting har hänt. Hon (och bea) vet nog mer om mitt sexliv än vad jag själv gör, haha! Nä men hon är pretty awesome och I
love her alot.


Min bror heter Max är 20 år om 20 dagar. Han jobbar ganska mycket nu förtiden och krigar efter en lägenhet, just nu bor han hos min papi. Jag träffar han oftast när jag bor hos pappa men vi syns ändå inte så ofta eftersom jag går i skolan när han är hemma och han jobbar när jag är hemma. Han är en väldigt beskyddande även fast han inte märker det själv. Han är väldigt omtänksam och hur snäll som helst, som en stor nallebjörn, haha. Jag vet att han kommer lyckas bra i livet, för han bryr sig om människor och det tycker jag är hur viktigt som helst. Även fast jag inte säger det till han ofta så älskar jag honom sjukt mycket!


Nu äre maaat!

Nu är jag hemma från gymmet. Vi körde överkropp och det var sköööönt, i morgon blir det underkropp. Innan gymmet var vi ju som sagt i handen, det slutade med att jag köpte mat och julgodis till mig själv haha. Nä men jag letade efter klapp till lucan men hur jävla svårt är det inte?! Ska tvinga med hans käre bror till affären i veckan så får han avgöra vad det blir för någe.

Jag känner mig feta äcklig och vill ställa mig i duschen i 5 timmar men det är mat snart så jag får så snällt vänta.


Vill ha oss fyra på The Doors nunununu!

Dag 06 - mina syskon

Vi börjar med den äldsta. Min storebror Christopher som är 20 år. Han bor i USA (virginia) tillsammans med sin flickvän Samantha som ni ser på bilden. Jobbar som en galning, älskar att dricka bud light lime och köra i sin mustang. Har massa sjuka minnen tillsammans med honom och har en sjuk humor. Riktigt vrickad humor. Har gjort helt sjuka saker under sina få år och älskar höra han berätta om sina sjuka grejer.
Älskar dig storebror!
Sen har vi min vackra lillasyster Felicia. Hon är 15 år, dock tror alla alla alla att hon är äldre än mig. Gillas icke! Hon har världens temperament och kan lacka ur på mig riktigt ordentligt. Speciellt eftersom jag gillar att retas. Även hon bor i USA men tillsammans med mamma Carina, styvpappa Joel och styvlillasyster Caroline. Felicia är min andra halva och känns väldigt jobbigt att hon bor på andra sidan jordklotet. Även fast hon bor så långt bort håller vi kontakten väldigt bra och pratar i telefon dagligen. Om 17 dagar är hon här, längtar!
Älskar dig!
Och tillsist har vi lillebror Noa. Världens sötaste lilla fjärt! På bara sex månader har han lärt sig å krypa och kryper in på mitt rum för att riva mitt rum. Han lär sig nya grejer varje dag och skit kul att se. En liten sladdis är han!
Love you

Andra advent

Strax ska jag ta bussen till handen där jag ska möta upp Laura för lite julshopping. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa men någonting hittar jag väl. Sen ska vi möta upp Bea och dra till gymmet. Har inte gymmat sen i torsdags så idag ska jag köra röv och mage! Nu måste jag packa väskan, pussss.

ungefär hur jag mår

Har svårt att ligga ner på grund av det gigantiska blåmärket jag har på rumpan.
Har svårt att röra på nacket på grund att den är svullen som fan efter någon som bitit mig.
Har svårt att sträcka mig efter något eftersom jag inte kan sträcka ut mina armar helt eftersom jag har träningsvärk.
Har svårt att gå på grund av mina vader som känns som dom väger 40 kilo var ungefär.

Lägg till baksmälla på de också! Jag mår åt helvette och ville att alla skulle veta de.

Dag 5- Vad är kärlek?

Jag tycker att kärlek finns i nästan allting. Jag har enorm kärlek till mina vänner och min familj, jag är kär i min pojkvän och är kär i musik. Så enligt mig finns det inte ett svar på vad kärlek är utan de är allt från trygghet till pirr i magen. Haha fan va lame det här är men så tycker jag att det är i allafall. Skit svårt att förklara!
Också kärlek jöö

You would do the same

Nu är jag hemma från ornö och har precis tryckt i mig en middag. Funderade en stund på att svara på de frågor jag missat men skiter i det och svarar bara på dagens fråga istället men det blir i nästa inlägg.
Igår var jag som sagt på ön med bästa, missade tydligen en bra utekväll men det vare vääärt. Är sjukt sugen på att dra ut ikväll men då måste jag fixa legg och övertala mina fina vänner som ligger hemma bakis. Så jag antar att det blir hemma kväll, men jag vill dricka upp min vin som ligger i mitt rum men får väl vänta tills ett bättre tillfälle rååååå.

Nu ska jag svara på "vad är kärlek" oh myyyyy.

Dag 05 – Vad är kärlek?

Shit va lame men okej. Aa, helt fel fråga att fråga mig iallafall för jag har inte ett riktigt svar. Vad fan är kärlek då? Typ kärlek till min säng, mina kläder och smink eller? Det skulle jag säga är kärlek. Och kärlek till alla mina fina vänner som alltid finns där och kärlek till min fina familj. Sen måste jag ju säga...kärlek till män i uniform! Det är kärlek, fo reaaal!

the day after

Finns inget skönare än att lega i sin egen säng, här vill jag ligga hela dagen och inte behöva göra något annat. Kanske får bli så. Igår hade vi väldans kul iaf, men roligast av allt var nog mitt snygga fall på gullmars. Jag lyckas alltid! Somnade vid 6 i morse och har inte sovit många timmar. Idag blir det filmtittandes! MYS

Race me and I race U

Jag ligger ju efter lite på dom här frågor grejerna och jag hinner inte två stycken idag heller för jag är så jääääävla upptagen. Eller något sånt. Men i morgon kanske det kommer ett inlägg om de tre dagarna jag då missat, nä nu måste jag kila. Puuuuuuuuuuuuösss

Dag 03 – Mina föräldrar

Vi börjar med min fina underbara mamma. Är svårt att beskriva hur mycket hon betyder för mig och hur tacksam jag är för allt hon gjort/gör. Även fast jag inte ser henne varje dag längre så är hon fortfarande den jag ringer först om det hänt något eller om jag behöver prata. Hon har alltid funnits där för mig och mina syskon under våran uppväxt och gjort absolut allt hon kunnat för att vi ska få det så bra som möjligt. Mamma är min största förebild och jag älskar henne väldigt mycket! Miss you.

Sen har vi min coola daddy som är som en bästa kompis. Han beter sig som han vore 5 barre och det passar mig alldeles utmärkt. Mina torra skämt kommer helt klart från farsans sida. Och ingen kan väll undgå att pappa är den jag är mest lik? Nä men pappa är en hard worker som jag alltid sett upp till och kommer alltid göra. Han är överförsiktig och vill alltid ha 100% koll vart jag är någonstans. Men så ska det vara! Älskar dig!

Bra dag

Har nyss samlat vuxenpoäng och ringt försäkringskassan, den ni! Annat jag gjort bra idag är att jag skaffat månadskort på najaden och gymmat med Lina i mer 2 timmar! Körde 45 på cross trainern och resten triceps och mage. Lina dödade mina triceps, bokstavligen! Trodde jag skulle börja grina på sista övningen men Lina peppa ;)

I morgon ska vi till stan med klassen och efter det blir det gymmet igen. På fredag blir de utgång och Laura hänkar. Weoweo!


Dessa äventyrsdagar

Vi ska till stan i morgon med klassen och gå på museum. I 6 timmar. I 15 minus. Jag har suktat mina vänner med gymmet på morgonen sen julbak hos mig, men ingen nappar. Vet faktiskt inte varför alla helt plötsligt är fett duktiga, det är ju trots allt minus grader och torsdag. Jaaa det är ju minisöndag!! Ajaaaan eftersom jag inte vågar vara farlig och rebellisk själv så får sätta på mig underställ och 4 jackor och ge mig ut i det ryska vädret. Om en kvart börjar greys anatomy så det ska jag se sen så ska jag platta håret, cooooolt va?! Pussss


Luris är söt. Jag tycker om henne såhääääääääääär mycket

Dag 02 – En sak ni inte vet om mig

Okej kommer verkligen inte på nåt bra, känns som jag lagt ut mig och min personlighet rätt bra här ute på nätet men aa vi drar en kortis. När jag var liten och åkte skridskor fick min mamma muta mig med godis varje isträning för att jag skulle åka. Vilket resulterade i 14 års träning. Så om folk mutar mig med godis lär jag gå med på vad som helst ;)

-

Jag känner inte dig, så hur kan du få mig att gråta?

Dag 2- något du inte vet om mig

Idag har jag ångest. Jag skulle åka och gymma efter skolan men det blev inte så. Så nu ligger jag här med fet ångest, helt i onödan egentligen. Jag har ju inte tränat på 4 månader, så vad gör det om jag hoppar över en dag? För ett tag sen brydde jag mig inte alls om vad jag tryckte i mig, men på sistone har jag börjat tänka på det feta mycket o det är lite jobbigt! Så sjukt svårt att få den kroppen man vill ha, eftersom man hela tiden måste sträva efter den. Tror aldrig det kommer en dag jag kommer vara helt nöjd med min kropp, och så ska det väl inte vara?

Det jag är mest rädd för är att jag ska gå ner massa i vikt nu när jag börjar träna, det vill jag absolut inte. Men jag tror att jag lätt kan bli så, att när jag börjar träna kan jag lika gärna sluta äta onyttigt. Och då går jag automatiskt ner i vikt. Det vill jag inte, jag vill bara bli vältränad. Så varför sitter jag i sängen när jag egentligen ska vara på gymmet?

1 december

Riktigt skön morgon om jag får säga det själv. Inge samhälle, vaknade av mig själv klockan 9 och kollade lite entourage, käka frulle me familjen och snart ska jag dra till bussen. No prov är det som gäller sen slutar jag. Ska till banken efter skolan och sen drar jag till gymmet. Nu ska det pumpas.
peace out

RSS 2.0