VI

det här bådar fan inte gott...hur blir det?

You're the worlds greatest

Sådärja, då har jag varit ute och kört 7 mil idag. Gick ju strålande! Nu har jag kraschat i sängen och känns som jag kommer somna när som. Men ska hålla mig vaken till Beck filmen klockan 21 ;)
I morgon ska jag träffa Dettner på förmiddagen och sen resten av dagen ska jag vara med min fina vän Lina. Det blir det kända BeaochLina myset. Känns som en evighet sedan! Men vi ska helt enkelt göra det vi är bäst på. Mysa gärnet med en lång promenad, massvis av gott och bra filmer. Lär bli en riktigt mysig måndag!
Nu är jag hungrig och nu blire toast! TJA!


1 år sedan

Let's hit it one, two, three times

Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på Scoobydoo. Jag har inte gjort mycket alls idag, finns inte så mycket att göra här och det är galet skönt. Sen vi vaknat har vi duschat, ätit, gått åt och gått och sen har vi ätit lite till. Älskar att vara här, komma iväg från allt liksooooom. Åker hem i morgon och då ska jag träffa B2theE som åker till landet ingenstans i typ en vecka, bajs på henne säger jag, men she gotta do what she gotta do.
Aaa det jag ville skriva var att det är heltjättemysigt med lov och att livet leker. Hörs när jag kommit in till fastlandet igen, puussss.
Tackar shadii för denna bild

tröööttiz

Rätt soft att ställa bak klockan lite, bara att de blir mycket mörkare = mycket deppigare. Ge mig sommar!!!! Längtar redan. Idag har jag bara chillat galet. Vaknade vid 11, låg kvar i sängen framför idol. Sen tog jag på mig träningsbrallor, rump skorna, tog med mig Noa i vagnen och gick ut på en lång promenad. AAAAAAPSKÖNT!

Snart ska jag övningsköra med papi till karolinska där farfar ligger. Han fick en hjärtinfarkt häromdagen, men just nu mår han okej. Min lilla farfar ♥
Galet skönt med höstlov btw!

what if I, had a thing on the side

Nyss hemkommen från världens finaste Mikaela. Har haft en grymt rolig eftermiddag/kväll med henne och vi har hunnit med en hel del. Älskar att vara med henne, hon inspirerar mig så jäkla mycket! Älskar dig vännen <3
Nu ska jag sova, helt slut. Godnatt.

outta here!!

Snart ska vi ta oss till bussen sen åka skilda vägar. Jag (bea) ska in till Mickis för en myskväll med middag och Felicia ska spendera sin helg på Ornö. Det är våra planer det!
hejdå


Hit me with your best shot

Aaaaaaa ny bloggrå! Den här gången gör vi en tillsammans, och vad är inte bättre en två fantastiska människor på en och samma blogg? U´r lucky!
Dagen bjuder på ornö för filles del och middag för Beas del, mer får ni höra sen. Puusssss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0