Du är bra

Ligger död i sängen proppmätt efter middag och min prottedrink. Lagom trött i kroppen är jag också, sjuk träningsvärk från helgen. Lina och jag körde intervaller på springbandet idag, kändes grymt efter! Annars gjorde jag inte ett piss på gymmet, men i morgon då jävlar. Då kör vi triceps och axlar, wohey!

Känns bra att vi har kommit igång lite med historian iaf, och geografin är klar. I morgon ska jag råplugga till spanska provet. Pluggpluggplugg längtar till lovet nu.

Just wanted you to know

Fick precis reda på att en av uppsatserna ska vara inne i morgon, inte på fredag som jag trott. Så jag får köra en all nighter, och inte den roliga & sköna sorten. Puss och inte god natt på ett tag.

Sunday

Haft en riktigt skön söndag! Övningskörde till ishallen och var en timma tidig så frågade Susanna om jag fick gå på och åka lite, så det blev en timmas tränande. Det va SKITKUL! Men shit va man tappar och hur stel har inte jag blivit då? Gjorde axel och dubbel ögel iaf, de fick räcka. Sen tränade jag mina små pluttisar i en timma och sen kom Mickapicka till ishallen. Vi åkte hem till henne och käka lunch, fotade lite och tog det lugnt. Senare tog vi en prommis till götgatsbacken och fikade.

Har en heeeeel jävla del att plugga, historia/Sam inlämning, geo inlämning, NO inlämning SPANSKA PROV!! DÖDA MIG NU! Och i morgon är det vandring, give me a fucking break. Jag orkar inte. Ger upp.


Jag förtjänar fan en fet lön när jag bli stor

Har suttit och skrivit nu en och en halv timme på en av våra 100 uppsatser. Har typ bajsmycket kvar men känner att jag börjar beta av lite nu i allafall. Det jag sitter och funderar på är om jag ska skippa vandringen med klassen i morgon och stanna hemma och försöka göra klart så mycket som möjligt, men å andra sidan behöver jag närvaron. Så jävla jobbigt när lärararna lägger allt samma vecka. När jag är klar med uppsatserna måste jag plugga till mitt historiaprov på onsdag och mitt matte läxförhör på fredag. Kommer behöva sitta isolerad hela veckan, I love my life. Hann inte ens med gymmet idag, fet med ångest. Kul tjej, Hej!!

Tjeeeenare mannen!

Nu sticker jag iväg på visning med mamma, keep your fingers crossed! Puussss

EM vecka

Nu är jag nyduschad och ligger i sängen med syrran framför herrarnas långa.
Hela dagen har jag slappat hos Flisan, vi har kollat lost heeeeela dagen. Eller nej, EM också. Fick Felicia att bli jätte insatt i konståkning så vi satt där jätte nervösa när Vicky skulle åka. En 6e plats blev det för henne, hur bra som helst! Meningen var att vi skulle plugga idag, gjorde vi de? NÄ! Så jag ska ta tag i plugget nu ikväll tänkte jag.

Nu är det Kristoffer, pöss

Lördagsrutiner, eller?

Fyfan va slappt det har varit hela dagen. Jag och Bea vaknade vid 11, la oss i soffan och kollade konståknings EM och på Lost, pluggade i pauserna. Vi drog oss upp från soffan för att göra middag, sen drog hon. Jag har duschat och plattat håret och nu har jag krypt ner i soffan igen, haha så jävla segt. Nä men det är skönt faktiskt, ligger och kollar på fortet. Snart, eller aa vet inte när faktiskt, kommer Lucas hit och håller mig sällskap. Han är på någon födelsemiddag och äter gott, inte alls avundsjuk, jag käkade ju tacos med Bea! Hallllååå? Aja nu ska jag ta av mig mina kläder för det är massa varmt här inne och försöka att inte somna eller äta upp semlorna i kylen, gooooood luck.. I morgon blir det gymmet iallafall!



Hello

HOHO!
Sitter bänkad framför herrarnas korta just nu, snart äre Adrian! Heja heja.
Igår hann jag med massvis. Jag och Lina var ute och fixade hela dagen, hämtade bland annat ut mitt pass och ID. Sen drog jag och var barnvakt och efter det raka vägen till gymmet för att köra Zumba med Lina. HAHA, aldrig igen. Inte min grej dedära! Svettigt vare. På kvällen blev det en spontan utgång för att fira Jessica som fyllde 19, riktigt lyckad blev det! Föra på woken sen shaka ass på collage. Var inte så pigg idag i skolan kan jag ju säga, men vaafan.

Nu gör syrran negerbollar och vi ska plugga sen kolla paråkning ikväll. Puss


Effektiv dag

Har hunnit med massvis!
♥ Varit på banken och satt in pengar
♥ Varit på spinning pass med Lina och Steffi
♥ Dammsugat huset
♥ BOKAT GILLINGE!!!!!!!!
♥ BOKAT USA!!!!!!!!!
♥ Skrivit klart CV och skrivit ut

Yää har hunnit massvis och har massa att se fram emot. I morgon ska jag ut å göra nytta! Ledig från skolan, den ni ;) Nu ligger hela säsong 5 av lost och väntar på mig. Natti ♥

Jättejätte osammanhängande inlägg

Jag lallade runt i skolan idag fast vi hade typ 100 håltimmar. Tillslut tröttnade jag och laura så vi drog hem till henne o stekte pannkakor och spelade sonic, asbra var jag, kom sist varje gång. Score! Sen drog vi till gymmet där jag sög typ balle, var inte alls taggade. Men gick 20 på bandet o brände lite kalorier sen körde jag rygg och mage, så om jag har tur har jag väl lite träningsvärk i morgon i allafall! Nu har jag hämtat upp min data och min feta väska hos lucas och ligger nu död i sängen. Känns som de va skit länge sen jag var hemma, så ska packa upp lite och städa. Måste laga middag också, får bli pasta sallad, sen blir det kolla alla serier jag missat, haha neeeerd.

Ledig i morgon, inställda lektioner. Åh älskar att mina lärare är hemma med nytt barn, i teneriffa, inte orkar ha idrottslektion och hänger i London!

Jag är jätteful idag men har iaf en snygg ring! (y)

Kiss my ass

Rätt jobbigt att jag bara hade en lektion idag, eller iof ganska skönt! Drog till lägenheten och kollade lost med felicia sen drog vi och gymmade. Jag och Lina körde ett riktigt hårt ben och rump pass. Rumpan fick sig ett par rejäla övningar kan jag ju säga. Nu har jag precis tryckt i mig en banan och protein drycken, usch. Nu blire duschen och sen dom 2 sista lost avsnitten på säsong 4.

I morgon börjar hela min klass klockan 3 utom jag. Jag har spanska klockan 8, hallelujah! Sen håltimma i 6 timmar. Aja då får jag tid att skriva på alla tusen uppsatser, sen måste jag en sväng till banken också. På kvällen har jag och Lina bokat in oss på spinningen och på onsdag blir den zumba!
Puss o kram


Kinamat och sovmorgon

Man kan ju nästan tro att jag dissat den här bloggen totalt, men det har jag faktiskt inte, har bara bott i en lägenhet utan internet! Men eftersom jag är så jävla bra så har jag kirrat en dong så nu kan jag blogga huuur mycket som helst, haha som om. Nu ska jag duscha, sen käka massa gott med älsklingen sen plugga. I morgon börjar jag typ 3, livet är bra. Hej!

Would you hold it against me?

Hellloj på er! Ligger i sängen och kollar på jersey shore, riktigt bra. Ska sova snart eftersom jag ska upp och träna kidsen i ishallen i morgon. Ska försöka få med mig syrran till ishallen också så får jag lite sällis :)

Igår åkte jag till ornö och spenderade natten där. Vi kollade film, spelade spel o bara tog de lugnt. Tog 4a färjan hem och vid 6 hämtade Hatem mig och vi drog på bio. Vi såg love,sex and other drugs. Förjävla bra film måste jag säga. Hattis den sötisen satt å grät lite.

Vi hörs toooomorroow folks! Bjussar på en bild på mig och min sockersöta lillebrur

SegtSomFan

Igår va mys, jag och bea drog till ornö. Ikväll har jag inga planer och det suger hårt. Nu ska jag kolla på nya jersey shore avsnittet. Seeeen vill jag ju trycka i mig en fet godispåse, men jag vill inte vara fet så jag ska äta fil. Galen tjej. O förresten, varför är inte jag Oxe längre?! Får dom göra såå?

Dä nice!

Känner att livet rullar på riktigt bra just nu, om man bortser från skolan som är otroligt jobbig. Annars så är alltid grymt. Snart är det sportlov som börjar med att vi ska fira Lina! Dagen efter drar jag till USA och hälsar på min fina mamma en vecka och shoppar galet. Sen är Mickis med i melodifestivalen så jag får hoppas att hon kommer till globen så man kan gå å heja på min fina vän. Sen tar många av mina vänner studenten vilket betyder massvis av studentskivor! Sen kommer sommaren då blir det USA igen och sen har jag och ca. 15 tjejer bokat resa till Zakynthos i slutet av juli. KOMMER BLI AWESOME!

Ikväll drar jag till ornö och myser :)


vårt hotell i zakynthos, kommer bli fucking grymt!


The way you read me

Har börjat fått tillbaka lite av huvudvärken så ska slänga i mig en alvedon sen sticker jag iväg och sover hos pojkvännen för jag är uber uttråkad och behöver lite cuddle. Hörs i morrn eller nått, pussss!!

Sjuk och osminkad, snygg tjej!

Nej jag bjuder inte på bilder när jag är sjuk och ful

Jag vaknade i morse och mådde sämre än igår så jag släckte lampan igen och somnade om. Vaknade vid 11 och sen dess har jag bara vilat och ätit. Jag tog nyss en dusch och gjorde ansiktsmask så nu känner jag mig lite piggare. Tror jag packar väskan ikväll och åker å sover hos Lucas, saknar han när jag måste sova själv i min feta säng. Ska försöka få med mig Bea också så någon får upp mig från sängen i morgon så jag kommer iväg till skolan.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och kolla några gamla paradise hotel avsnitt, haha. Pussss

beach 2011

Rätt skönt med att vara ledig idag om jag får säga det själv. Tog en lång skön sovmorgon, god frulle och sen gick jag och la mig i min mysiga säng igen framför nya avsnittet av jersey shore. Perfekt morgon!  Om en stund ska jag hoppa på syrrans buss och vi ska till tyresö för att handla lite underkläder och ta en fika innan jag ska vara barnvakt.

Igår hämtade jag upp två paket från posten och i det ena låg mitt proteinpulver jag beställde i söndags. GRYMT!! Nu jävlar ska jag komma i form. NU kör vi


California here we come

Jag mår bajsdåligt. Min hals gör ont och har ont i huvudet, hjälper ju inte att jag lyckats smitta Lucas på kuppen också, puffen. Just nu ligger jag i allafall i sängen och har ett oc marathon, ja jag har börjat kolla om på det. Jag kollar på sista avsnittet på första säsongen och sitter o bölar, haha skit töntig. Jag ska alltid lyckats böla åt allting, så fort det är lite sorgligt sitter jag o störttjuter. Skit barnslig tjej haha. Aja nu ska jag kolla säsong tvåååå, pusssss!


Bra tider!

Borde sova eftersom jag börjar tidigt i morgon och har en lång dag. Skola med simning, barnvakt och sen gymmet. Åh, ser inte fram emot simningen...det blir jag och Emma och alla grabbar. Sven better ge mig ett bra betyg!

Idag efter skolan våldgästade Lina mig och med sig hade hon feta godispåsen som var slut eftr någon timma.Vi käkade middag sen badade och duschade i kallvatten. Inte speciellt skönt ska ni veta. Nu ser det ut som resemålet denna sommar är spikat också, TAGG! Och om exakt en vecka ska vi boka gillinge, det går bra nu :D
Iiih, nu ska jag kolla lost och sova.


glidarna

Min sötkorv Felicia ligger breve mig och vi ligger och kollar top model i Larssons lägenget. Dock är inte dom här, de är bara vi. Vi har lagat superduper god mat och tagit en dusch. Innan vi kom hit körde vi stenhårt på gymmet, shit va grymma vi var. Va riktigt stolt över mig själv när jag gick där ifrån och hade ont i varenda muskel.

Snart är det solsidan och då blir de popcorn! PUSS

Du gör mig glaaaaa

Igår var jag hemma hos Bea och ba chillade. Vi låg och kollade Lost hela kvällen, den där serien är helt störd, fattar ingenting, men ändå måste jag kolla, stöööört. Aajja, gick upp innan 10 i morse för Bea skulle leka dutkig och jobba, så hon skjutsade hem mig och jag halvsomnade i soffan. Nu är jag nyduschad å fräsh och ska sätta på oc å platta håret, fett ointressant. Sen ska jag dra till gymmet och efter det drar jag och bea till lägenheten och hänger där inatt. Helt ensamma kommer vi eftersom Larssons inte där, så då blire lost serrru!

Nu ska jag platta ut alla lockar, pusssss

NU: gymmet!


Fredag

Jag är grymt trött! Ska sätta på nya avsnittet av jersey shore sen sova. Idag har jag varit hos Amalia, hon gjorde mitt hår snäppet ljusare och fräschade till topparna. Sen drog jag till gymmet med Flisan och efter det var jag barnvakt.
Natti

smile like u never smiled b4

Jag satt och parta galet i friggan medans felicia plattade mitt hår...sen ringde karlsson och sa att vi skulle till bröderna Larsson....
Så jag får åka dit halvplattat, ska tvinga någon där att platta resten av håret.

Craaaack whore

&Just nu ligger jag och Bea i Larssons lägenhet och kollar på film. Vi har vart här hela dagen och vid ett tillfälle blev vi extremt uttråkade och började städa den här sjukt äckliga lägenheten, jag och bea dåraaa. De går inte så bra att skriva eftersom lucas ligger på mig och ååhhhhhh, nu gick han. Fan nu blev det kallt. Ajaaa vi har ätit middag och duschat, inte alla fyra tillsammans, det är ingen incestfest. Nä men det här var inte så kul som jag trodde de skulle vara så nu ska jag gå och äta lite på Lucan som ser lite leeeedsen ut, sen ska jag spela spel på min mobil, pussss o hej! Nu kommer han krypande när han ser att jag leker med camen, visstereee!! Puusssss
Bj ukkar på några skitbilder
Love you

Jullov slut

Haha så jävla klockren!

Idag har jag fixat och donat hela dagen. Jag och Susanne var ute o handla flera timmar och sen har jag fixat present till fina Lina som fyller 18 i morgon. Stora tjejen!
Jag är helt sjukt trött och behöver lite sömn eftersom de är skola i morgon. Klockan 8-4 yeaah!
Nej nu ska jag hoppa i säng framför en film. PUSS

Håll i mig och släpp aldrig taget

Halloooo, klockan är 3 och borde sova, ska inte vända på dygnet nu dagen innan skolan. Jag och syrran har suttit och kollat filmer från alanya och nu ska jag kolla lite lost. Rätt seg dag men jag behövde den for sure! Var tränare i morse, sen hem och sov sen blev det middag och jersey shore.

Ville bara säga att jag kan inte annat än älska felicias förr-förra inlägg. PÖSS
du är väldans bra <3

Varför vara bitterfitta när man kan ha kul?

Jag ligger o kollar på nya avsnittet av Jersey shore, åååhh va jag stör mig på Sam!! Skit störig.

I sure love it

Folk kanske säger att jag är en dålig match maker, för att jag aldrig lyckas para ihop de personer som ska paras ihop med varandra. Men jag tycker att jag är ganska så bra match maker, för jag fixar ligg åt mina kompisar. Så vem bryr sig om det inte är personen man tänkt sig? Haha det här är så konstigt!

Det tutar vi för va?????????

The legendary island ornö

Jag är helt slut så ska sova snart eftersom jag ska upp tidigt i morgon också. Det senaste dygnet har spenderats på ornö med skönt folk. Vi lagade tacos tillsammans, spelade poker (jag vann..nästan) drack, körde sanning och konka och ordlekar. Riktigt trevlans hade vi det i deras mysiga gästhus. Natten va bra den med även fast vi knappt sov något. Nu ikväll har jag varit barnvakt åt lillebrorsan och myst framför lost med syrran och Felicia.
Sovdags! Puss

I do you, you do me?

Gårkvällen var jätte annorlunda och jätte trevlig. Sov väl två timmar kanske och jag och Bea tog 12 färjan hem. Mår bajsdåligt så orkar inte skriva men tänkte bara uppdatera alla att allt händer på ornö, lite där man ska hänga om man vill vara med om saker. Hahah ajaaaa nu ska jag däcka i soffan, puussss

Uppsala all day

Så grymt trött som vanligt. Igår kväll när jag kom hem från jobbet sov jag en stund sen kom Linis. Vi chillade galet och kollade mean girls sen somnade vi och blev väckta halv 1 i morse. Gjorde mig i ordning sen åkte vi till uppsala för att käka lunch/middag med släkten. Det va möööös!
Nu ska jag och syrran kolla world trade center och i morgon drar jag till ornö. PUSS

Give me it now now now

O herregud jag är så sjukt uttråkad. Skulle åka o fixa nytt gymkort och köra ett pass med Emma men jag kom på att pappa har mina pengar och han är inte hemma. Så nu sitter jag här och gråter typ haha. Jag kan verkligen inte vara ensam mer än ett dygn. Pappa smsade mig för ett tag sen och sa att han inte skulle vara hemma ikväll så jag skulle ju kunna dra över några och ha det skoj. Men det är jättejättelångt till kväll och jag vill träna. Nä nu ska jag sätta på mig ordentligt med kläder och gå ut o gå, sen köra lite yoga. Då får jag tiden att gå, pusss.

"Är det där keso?"

Hm, skulle egentligen sova för ett tag sen men fick massage av syrran istället och nu är jag speedad som fan. Lyssnar på alors on danse och taggar till jobbet i morgon. Sista dagen ju :( Åh hade gärna kört ett par dagar till, stört taggad på jobbet, så roliga människor som gör att de blir roligt. Dock har jag jävligt ont i axlarna och hela ryggen efter våran popcorn-pole vi går runt med.
Äeeeemen nu ska jag kolla lost å sova. PÖSS
jagarcool.se

You´re everything that you wanted

Lite seg i uppdateringen men har inte orkat pilla på datan de senaste dagarna. Nyårsafton var i allafall feta kul. Vi började hos Laura och käkade gott och förade, sen mötte vi upp några från klassen och firade tolvslaget. Sen drog jag och mimi vidare till ett chillkrök i farsta där vi stannade till halv 5 typ. Kom inte hem förren runt 7 för att SL inte vet att det måste finnas mer än 2 bussar för att allt ska funka liksom. Aja sen dess har jag bara hängt med Lucas, var på ornö tills i går sen åkte vi hit och för några timmar rullade han hem och jag har varit superuttråkad sen dess.

Snart ska pappa bjuda på go middag sen ska jag nog träffa Bea, har inte träffat henne sen i fredags och det är typ 2 månader i vår värld haha. Ajaaa nu ska jag kolla klart på Wallander, puuuusss.




Bilder snodda från Bea och Laura

Disney on ice

Godmoooorgon! Shit jag är skittrött, ändå somnade jag 7 igårkväll och vaknade nyss. Borde ju vara rätt utvilad inför jobbet nu! Igår var jag en zombie hela dagen, samling 7.40 och kom hem vid 18.00. Men de är skitkul ändå. Käkade  föööör mycket popcorn och när vi gick hem slängde våran chef ännu mer popcorn påsar på oss. Sen försäljningen då, jag sög första föreställningen. Kanske ska köra en tävling som killarna gör.

Nä nu ska jag sminka mig sen dra till globen . PUSS


Lite sent o så men vafan

2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte på resa med mina bästa vänner, sommarjobbade o massa annat
Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några faktiskt
Blev någon som du känner förälder i år?
Haha jadå
Dog någon som stod dig nära?
Ja
Vilka länder besökte du?
Turkiet, Finland
Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Göra mer saker, typ åka utomlands
Vilka/vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Ganska många men speciellt 10 oktober
Vad var din största framgång 2010?
Dunno
Största misstaget?
Har väl gjort ganska mycket som jag ångrar, men gjort är gjort!
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara lite småförkylningar och rygghelvetet
Bästa köpet?
Alanya helt klart!
Vad spenderade du mest pengar på?
Resan
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja alla mina nära och kära. Å eagles så klart
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Genom eld, från och med du, alors on dance, waka waka
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?.
Gladare
Vad önskar du att du gjort mer?
Hållt kontakten med mina närmaste, Joanna och Frida
Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet ej
Hur tillbringade du julen?
Med familjen minus Cassandra som drog till Danmark
Blev du kär i år?
Yes sir
Favoritprogram på TV?     
Paradise, kungarna av tylösand
Bästa boken du läste i år? 
Elsas mode
Största musikaliska upptäckten?
Ganska många faktiskt

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Mobil, skit tråkigt haha
Något du önskade dig men inte fick?
Önskade mig typ inget

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? 
Kommer inte ihåg, haha wtf? 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Japp
Vad fick dig att må bra?
Vänner, pojkvän och musica
Vilken kändis var du mest sugen på?

Patrick Dempsey och det kommer aldrig att ändras
De bästa nya människorna du träffade?
Lucas, Conrad och sen blev jag tajtare med folk i klassen och alanya gänget


Nytt år nya möjligheter va?

Jag är så trött, så sjukt jävla trött. Därför ska jag gå och lägga mig direkt efter jag är klar med det här inlägget. Vaknade vid 2 hos Bea i morse, käkade frukost sen gick vi och la oss igen...jag iallafall. Kom hem vid 5 och sen dess har jag tagit de väääldigt lugnt. Äntligen har huvudvärken som suttit i hela dagen släppt.
Nej helvette, måste sova. Upp klockan 06.00 i morgon för att jobba i globen. Pöss

2011

Trött som fan för att jag bara sovit typ 3 timmar i natt. Ont i huvudet och illa mående. Gott nytt år förfan!


RSS 2.0